Gość torettoo Napisano Listopad 24, 2008 http://www.allegro.pl/item490957706_kolczyki_from_london_w_sam_raz_na_mikolajki_uk.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widac ze badziewie Napisano Listopad 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torettoo Napisano Listopad 24, 2008 pewnie nie stać Cię na nic innego co nazywasz tym badziewiem ;) bo pewnie takie pieniądze jak 25 funtów to widziałeś/aś w telewizji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Listopad 24, 2008 ladne..ale takich chyba pelno w sklepach z tanimi kolczykami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torettoo Napisano Listopad 24, 2008 dlatego nie licze na dużą kase bo znam troche rynek i wiem że sporo tego dlatego puściłem od1zł i może jakiś szczęściasz kupi za śmieszną kaske;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 24, 2008 Ponoć o gustach się nie dyskutuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znawwwalk Napisano Listopad 24, 2008 to po co kupilas za 15funtow? Dla mnie to jest glupota, chociaz i tak nei wierze ze po tyle lecialy i albo jestes tak glupia zeby kupic za taka kase takie cos albo sciemniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie kolczyki Napisano Listopad 24, 2008 to w primarku za 1 funta sie kupuje, a jak jest przecena to za 50centów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach