Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdaje po raz drugi

za tydzien mam egzamin z prawka

Polecane posty

Gość zdaje po raz drugi

zdaje po raz drugi czy musze wykupic dodatkowe godziny czy to nie jest obowiązkowe?

Gość nie musisz......
wiem tylko tyle ze jak nie zdasz po raz trzeci to musisz dokupic 5 godzin, no i mozesz sie zapisac na czwarty termin dopiero po doreczeniu zaswiadczenia ze wyjedzilas 5 godzin...

Gość nie musisz......
a juz wiem, wygooglowalam.... "można podchodzić 3 razy do egzaminu bez dokupywania dodatkowych jazd"

Gość zdaje po raz drugi
:) dziekuje za odpowiedz bo ja sama nie wiedzialam, czy musze czy nie. problem w tym ze 1,5 miesiąca nie siedzialam za kierownicą i boje sie ze teraz to juz wogole zapomne jak sie jezdzi ,jeszcze w dodatku te sliskie drogi i snieg :( porazka pewnie znow obleje

warto pozyczyc auto ojca i troche pokrecic...ale prawda taka,ze ja zdalam w sniezyce...bylo zimno jak cholera,padal gesto snieg..bylo przez to az ciemno,lod zakryty sniegiem..ale plusem byly prawie puste drogi! nikt nie chcial wychodzic w taka pogode-prawie zero aut,zadnych przechodniow,rowerzystow..no i trzeba jechac gora 20km/h,nie wiecej,wiec duzo sie nie najezdzilam,bo szlo powoli.nie moglam wyjechac z zaspy na parkingu,gasl mi samochod,ale facet przymknal oko,bo naprawde bylo duuuzo sniegu....o dziwo bylam spokojna,dosicnal mi nawet raz hamulec,bo sie bal,ze nie wyhamuje na tym lodzie do skrzyozwania..i zdalam:) wbrew pozorom baaardzo zla pogoda jest na plus :)

Gość czekam na prawko
powodzenia ja zdalam niedawno za 2 razem w Krakowie, moze i tobie sie uda ;)

Gość czekam na prawko
tak szczerze, zgadzam sie, ja dla odmiany jezdzilam od 21 do 22 w gestej mgle to byl dopiero wyczyn :D

Gość a ja zdaje pojutrze
siódmy raz wiec sie nie przejmuj-wszystko przed Tobą. 3 mam kciuki za Ciebie

Gość zdaje po raz drugi
hehe dzieki ze wierzycie we mnie :) ale ja sama nie wierze ze zdam, bo ostatnim razem zgaslo mi dwa razy auto na placu, normalnie masakra :( a teraz jak nie jezdze juz przeszlo miesiąc to tym bardziej nie wierze w siebie :( pozatym egzaminatorzy są bardzo niefajni oblewają za glupstwo, ale wiecie co zdaje przed mikolajem mam nadzieje ze ktorys egzaminator będzie laskawy i zrobi mi prezent na mikolaja :)

Gość zdaje po raz drugi
gdybym teraz zdala to bylabym najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie :) tak naprawde to niewierze ze zdam duzo mi brakuje do tego aby byc naprawde pewną za kierownica, wciąz sie boje nadjezdzających z przeciwka aut :( ale kurcze jak zdam to normalnie chyba go wycaluje z radosci :)

Gość teklowka
Ja zdaje 4-go grudnia, to bedzie moje drugie podejscie i juz mam stresa. Mialam nadzieje ze sniegu nie bedzie a tu jak na zlosc napadalo i nie chce stopniec

Gość zdaje po raz drugi
ja tez zdaje 4-go grudnia 🖐️

Gość teklowka
zycze powodzenia!!!

Gość zdaje po raz drugi
nie dziękuje 🖐️ i wzajemnie powodzenia a o ktorej godzinie masz?

Gość teklowka
o 15.30 w najwiekszy korek :/ a ty?

Gość zdaje po raz drugi
ja przed 12 stą , tez troche nieciekawie :) napisz na forum jak Ci poszlo, bo ja napewno napisze :)

Gość teklowka
ok dam znac, mam nadzieje ze uda nam sie zdac bo ja ostatnio oblalam na strasznej glupocie, nie dalam kierunkowskazu na parkowaniu. a jak bylo u ciebie?

Gość zdaje po raz drugi
ja to juz masakra totalna, zapomnialam puscic ręczny na wjezdzie pod gore :( i to dwa razy

Gość teklowka
najwazniejsze to sie nie stresowac bo wlasnie na takich glupich rzeczach sie oblewa. z tego stresu zapomina sie o tym co oczywiste i co na kursie robi sie bez namyslu. Glowa do gory a bedzie dobrze, tylko ten snieg mnie przeraza

Gość zdaje po raz drugi
ale ja sie wogole nie stresowalam,przeciwnie bylam nawet pewna ze zdam. a teraz wiem ze tak naprawde niczego nie mozna byc pewnym na egzaminie. siadlam na takiej glupocie :( jak mozna zapomniec puscic ręczny i jechac na noznym , a ja jeszcze sie zastanawialam czemu tak piluje :(debilka bylam

Gość teklowka
ja tez sie przeliczylam z moja pewnoscia siebie. Mowilam sobie ze jak zalicze plac to na miescie na pewno zdam i na takiej glupocie mnie zlapal