Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LILKA1533

CZY TO MOŻLIWE ŻE JESTEM W CIĄŻY?

Polecane posty

kochałam sie z chłopakiem 3 dni przed okresem i wystąpiło obfite krwawienie od tamtej pory nic! nie mam okresu a brzuch mnie boli ;( dodam że nie zabezpieczyliśmy sie wtedy. sama nie wiem co myśleć to było 3 dni temu wieć na test jeszcze za wcześnie ;( pomocy co o tym myślicie Laski ;(

Gość filip z konopi
Szukaj chrzestnych

Gość filip z konopi
Jesteś na 100% powinnaś się cieszyć

nie moge sie cieszyć jestem terz w okropnej sytuacji życiowej i to nie powód do radości dla mnie teraz... to pewnie? ;(

Gość filip z konopi
Lilka jak chcesz to zostanę Twoim mężem i zostaną ojcem tego maleństwa na pewno jesteś śliczna kochaną dziewczyną

Gość filip z konopi
Byłaś u ginekologa? abo kup test ciążowy w aptece i nie panikuj

no właśnie z ojcem to największy problem jest dlatego nie moge sobie tego wybobrazić. kocham dzieci z nimi wiąże sie moja praca ale jeszcze nie teraz... nie w tym momęcie.. nie da sie nic zrobić ;( jestem zrospaczona i gotoa na wiele pomocy ;(

mineły dopiero 3 dni a test są od 6 ginekolog też nie wykryje jeszcze tego ;( boje sie

Gość filifionka123
tez tak mialam, a teraz mam malego Krystianka, trzymaj sie wszystko sie ulozy

Jak byłaś zabezpieczona to nie powinno być problemu są tabletki antykoncepcyjne działające jak wydarzy się taki wypadek ale to trzeba wziąść jak najszybciej wypisać musi je ginekolog. Nie panikuj idź do apteki i kup test ciążowy powiedzą Ci jaki a najlepiej idź do ginekologa najgorsze teraz dla Ciebie jest niepewność i czekanie. A w przyszłości zabezpieczenie skonsultuj z ginekologiem na pewno ustali jakie dla Ciebie będzie najlepsze

to jest dopier 3 dzień. są jakieś testy działające tak szybko? no i dopiero jutro buym mogła to kupić do mieszkam na wsi i nie mam dostępu do apteki jak narazie;( nie wiem co myśleć ;( to pewnie że jestem w ciąży? ;( nie poradze sobie z bąbelkiem teraz ;(

Gość nie nakrecaj sie kobieto
bo ze stresu nie dostaniesz okresu...pozostaje Ci czekanie, bo nie ma tak czulych testow. Albo bete hcg zrob za pare dni.

ja jestem w takim stresie że nie wiem co robić już. szyjke macicy mam twardą wtedy są dni niepłodne niby ale nie mam okresu wpada mi na dziś ale te krwawienie podczas mnie przeraziło ;( nie wiem co dalej robić ;(

hmm powoli bo ja czegos nie rozumiem :P kochalas sie z facetem trzy dni temu? I w trakcie stosunku zaczelas krwawic, czy po? ile trwalo krwawienie? czy nie zrozumialam? co robic? do ginekologa marsz...na testy za wczesnie.

podczas stosunku tylko potem nic tak do teraz. zero krwi okres mi wypada na dziś i nie wiem co myśleć. do ginekologa dopiero jutro mam możliwość iść do tej pory ja swiksuje ;(

a bylas dziewica?

Gość Aniaaa198777
dziewczyny,wy myślicie głową czy dupą? czy naprawde tak ciężko jest kupić gumke?

to była głupia sytuacjhe czasu teraz nie cofne chociarz bardzo bym chciała ju ż teraz nic nie poradze na to przecierz ;( pytanie dlaej jest takie same czy jest to poewnie na 100 % że mogłam zajść w ciąże ;(

Gość następny pustak
któremu sie wydaje, że jest gotowy, żeby sie ru.chać, ale na dziecko nie jest gotowy. Nie szkoda mi cie. Nie dlatego, że życie ci sie skomplikuje (prawdopodobnie), ale dlatego, że jesteś bezdennie głupia. Mamy 21 wiek, jest wiele możliwości, żeby cokolwiek zaplanować i przewidzieć, ale do tego trzeba troche pomyśleć. Jak widać na twoim przykładzie- nie jest to twoja najmocniejsza strona. Więc idź i sie rozmnażaj.

hhmmm to nie mam pojecia. jesli masz mozliwosc isc jutro juz do lekarza to nie sfiksujesz, gwarantuje Ci to :P a do jutra i tak sama sobie diagnozy nie postawisz. Ale ja mysle tak na chlopski rozum że to ze krwawilas nie ma nic wspolnego z ciaza...ewentualna ciaza. To moze byc cos innego. Lekarz tez po 3 dniach nie stwierdzi Ci czy jestes w ciazy czy nie :)