Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aduskaaaaaaaa

jak w delikatny sposob powiedziec mamie o ciazy .. ?

Polecane posty

Gość aduskaaaaaaaa

mam 18 lat po porodzie bede miala lat 19. jak delikatnie powiedziec mamie o ciazy czekam na pomysly z gory dzieki

Gość zzzzzzzzzzzzzz
Mamo : jestem w ciazy .

Gość aduskaaaaaaaa
niewiem mi to jakos nie przejdzie przez gardło tak sie boje

normalnie powiedz,nie kerc,nie czaruj tylko zawolaj mame do pokoju i ejj powiedz,niestety nie ominie cie to,a im szybciej to zrobisz tym lepiej dla ciebie,

Gość aduskaaaaaaaa
moze ją jakos przygotowac n.p powiedziec zeby sie szykowala na slub czy cos ?? sama niewiem w ogole jak to złagodzic

to z tym ślubem też dobre, ja tak przygotowałam mamę na to że nie idę do normalnego liceum;) "Mamo będziesz mnie miała cały tydzień dla siebie.. ide zaocznie" no ale liceum to nie ciąża

Gość aduskaaaaaaaa
no ja na szcescie koncze liceum juz jeszcze matura w maju i mam spokoj a koniec semestru w kwietniu

Zapytaj jej czy jeszcze pamieta jak sie cieszyła kiedy sie dowiedziała, ze jest w ciazy z Tobą.. powie ze tak - tak myśle. Odpowiedz. Teraz i ja sie bardzo ciesze :) pokazesz ze Ty juz sie z tym oswoiłaś :) powodzenia i napisz jak bylo :)

Gość powiedz
mamo,dalam dupy kolesiowi,bedziesz babcia-na pewno sie ucieszy ze ma taka corke

Gość to zalezy jaka jest twoja mama
i ty sama powinnas wiedziec najlepiej jakich slow uzyc. kzdy moze odebrac te same slowa inaczej.. Ale postaraj sie delikatnie powiedziec: Mamo, zostaniesz babcia!

Gość ja miałam tyle samo lat
co ty jak zaszłam w ciążę. Powiedziałam mamie że zrobiłam test, dodam że był to w markecie, mama pyta i co? a ja że wyszedł pozytywny. Mama zaczęła wszystko co pod rękę jej wpadło pakowaź do koszyka w takim szoku była. Była w ogóle zdołowana, ale poszła pożalić się sąsiadce, i ta poczciwa kobieta jej powiedziała że przecież nikt nie umarł ale ma się urodzić więc po co się smuci. No i jakoś się przyzwyczaili. Ps. Urodziłam tydzień po maturze:)