Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z tybetu

jak czesto piszecie/dzwonicie do osob z ktorymi sestescie w zwiazku?

Polecane posty

Gość jak z tybetu

jak czesto sie spotykacie? w jakim wieku jestescie?

pewnie ile związków, tyle róznych częstotliwości spotkań i kontaktów :P ale ja też jestem ciekawa. u mnie ze spotkaniami jest różnie, bo on ma taką pracę, że dużo wyjeżdża. jak jest w domu, to widzimy się prawie zawsze. co daje kilka razy w tygodniu. jak go nie ma obok, to codziennie dzwoni, zwykle raz dziennie, czasem częściej. SMSy zdarzają się sporadycznie, czasem maile. ja mam dwadzieścia kilka a on trzydzieści kilka lat. a jak to jest u Was?

Gość bezcennaaa...
Tu już był chyba topik o podobnym temacie. W każdym bądź razie ja z narzeczonym utrzymujemy ciągły kontakt :) jeśli się nie widzimy to jak tylko może dzwoni do mnie, jeśli nie może dzwonić to smsy, średnio 1 na 30 minut :)w zaokrągleniu...:) Jak jest w pracy to na przerwie dzwoni, smsy w pracy rzadziej, sygnały cześciej

Spotykamy się kilka razy w tygodniu. Weekendy zawsze spędzamy razem. Nie nudzimy się bo mamy bardzo urozmaicone randki: zajęcia tańca, częste wypady do kina, restauracji, dużo imprez. Smsujemy codziennie, rano w południe i wieczorem. Poza tym on często dzwoni.