Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka gaduła

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kawka gaduła

Od razu chce zaznaczyc, ze nie jest to zart, ani glupi wymysł, tylko problem z ktorym nie moge sie uporac. Od 1,5 roku jestem z facetem, i za kazdym razem, po seksie oralnym, gdy połkne jego sperme dostaje biegunki. Wiem, ze to moze zabawne, ale dla mnie nie jest to wcale przyjemna sytuacja, gdy 10 minut po wszystkim zaczyna mnie bolec brzuch. Samo polykanie nie jest dla mnie frajda, ale dla mojego faceta tak, dlatego to robie. On nie wie ze mnie cos dolega, bo az wstyd sie przyznac, ze nie moge go normalnie zaspokoic. Jestem w 100% przekonana ze to sperma wywoluje u mnie bigunke a nie co innego gdyz jestesmy ze soba dosc dlugo. Jedyna sytuacja kiedy nic mi nie jest to gdy jestem najedzona i mam pelny zolądek. Naprawde nie wiem co robic, gdzie tkwi przyczyna. Moze ktoras z Was miala podobny problem. Prosze tylko o powazne odpowiedzi.

Gość niiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee
nie łykaj

Gość kcshd
Przestan lykac.

Gość kawka gaduła
Tyle to i ja wiem...ale jaka jest tego przyczyna? Jego dieta? A moze to ja jetem jakos uczulona? Sama juz nie wiem...

wiesz, ja tez niegdys tak mialam, w dodaetki jak zjadlam bialy ser, niewazne w czym, czy w nalesnikach czy taki wiejski, albo mleko, to gonilo mnie okropnie, teraz juz staram sie tych rzeczy nie jesc jak zapowiadaja sie zabawy oralne :) byc moze jego dieta tobie nie sluzy, moze jestes uczulona, hmm...

Gość kawka gaduła
Dzieki, jedyna powazna odpowiedz. My juz jestesmy ze soba dosc dugo takze znam jego diete, bo sama mu gotuje, sama jem to samo, wiec nie wiem dlaczego tak jest...uczulenie, tez o tym myslalam, ale czy objawialoby sie bigunką? nie wiem...natomiast co do nabialu, to nie zwrocilam uwagi, ale teraz postaram sie.

Gość Mistrzu
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się ze mna : jarek666dra@gmail.com KTO CHCE PRACOWAC W INTERNECIE ZAPRASZAM SERDECZNIE !!!

Gość nie lykac

Gość bie___
Nie połykaj to obrzydliwe.