Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie bardzo ważne

KOBIETKI ODESZLYBYSCIE gdyby....

Polecane posty

Wasz Ukochany ze zlosci zlapal was za szyje,albo cala dlonia odpychal na sciane? Nie powiem....bardzo mocno...????

Gość Malinowa....mimi
ja tak jezeli on uzywa siły w stosunku do mnie to koniec.Teraz to "tylko popchnięcie"ale co moze być innym razem? Jak on nie ma zahamowań tego typu to won.....:) brutalne ale szczere albo hmmm sama bym mu oddała

zobaczyl komentarz ktory napisalam do kolegi jakies 7 mieiscy temu o tresci " Fajna fotka,pozdrawiam serdecznie!" powiedzial mi ze sie z nim pewnie jebalam jak szmata;/;/ i kilka razy powtorzyl popchniecie,gdzie za kazdym razem obijalam sie mocno o sciane ;/

facet to facet, jest silniejszy. Mie mam zamiaru w żadnej sutuacji się zstanawiać czy czasami nie u żyje tego przeciwko mnie. Jego siła ma służyć do dawania mi poczucie bezpieczestwa - a takimi akcjami wręcz by mi je zabrał. muszę być pewna mężczyzny niemal na 100% jesli chodzi o jego siłę fizyczną. Nie, nie byłabym z kmiś takim

Gość mriofeczkaa
kobieto uciekaj od niego jak najdalej, raz popchnal ,2 raz uderzy a za 3 wyladujesz w szpitalu ...

Gość kcshd
Po samym jego tekscie powinnas odejsc. A juz dla przemocy fizycznej na pewno nie ma zadnego usprawiedliwienia. ODEJDZ.

Gość mriofeczkaa
zreszta wyzywanie za takie cos :O olej kolesia i tyle

wzielam kortke,chcialam wyjsc zaplakana...Ale tylko jego synek mnie zatrzymał!!!! Prosil zebym zostala:( Kochany:( Wiec mój kazal mi zostac ... Zostalam . I potem jak gdyby nigdy nic....bylo normalnie. Całusy,przytulanie...

Gość miokooolinka
o kurde, nie ma żartów! lepiej uciekaj i to szybko! nie ryzykuj, może być tylko gorzej i -prędzej czy poóźniej- będzie.

"I potem jak gdyby nigdy nic....bylo normalnie. Całusy,przytulanie..." no, więc sama sobie piszesz scenariusz. Tylko pogratulować :O

Każda jedna gada, że by odeszła, że to ze tamto, a jak stanełybyście w takiej sytuacji jak autorka, to chuja byście odeszły, a przynajmniej targały by wami wątpliwości i emocje i taka jest prawda :o

Gość z takim zazdrośnikiem
żyć, to lepiej to lepiej być singlem dożywotnim

Santo masz rację.wątpliwości i nie tylko.mój były mąż był taki.i odeszłam.teraz wiem,ze warto było.

"a przynajmniej targały by wami wątpliwości i emocje i taka" może i by targały, może i bym wyła w poduchę za tym gnojem przez miesiąc, rok ..., ale to nie zmienia faktu, że bym odeszła bez zbędnych pytań, i to bardzo szybko :P

Gość to są jasne czytelne oznaki
Jazda o byle goowno na tle zazdrości. Podejrzewanie o zdradę, wyrażane w wulgarnej formie. Użycie przewagi fizycznej, poniżanie kobiety przez demonstrację siły (popychanie, szturchanie, szarpanie itp., w końcu być może - bicie). Po pokazaniu kobiecie, gdzie jej miejsce, zachowywanie się tak, jakby nic się nie stało. Klasyka. Kończ związek to wzorowy ZNĘCACZ. To nie ma NIC wspólnego z miłością i na nic sobie nie zasłużyłaś. Santo subito i komiczne Cię prowokują oczywiście.

tutaj same amazonki klawiatury siedzą :P a potem odchodzą od kompa i morda w kubeł :D

>> ale to nie zmienia faktu, że bym odeszła bez zbędnych pytań, i to bardzo szybko Jak cie kiedyś pierrdolnie twój meno, to napisz na forum, zobaczymy czy tak łatwo do niego odejdziesz, bo ja smiem watpić :o

>> Podejrzewanie o zdradę, wyrażane w wulgarnej formie A w jakiej formie ma pytać? "Kochanie czy ewentualnie mnie nie zdradziłas?? Nie? a to ok." :o

santo, ale Ty sobie możesz wątplić, a ja Ci "mówię", że odeszłabym od każdego faceta, w tym również od mojego męża, który by na mnie podniósł rękę, którego bym sie bała. Facet może mi dawać klapsy tylko w jednej sytuacji - w łóżku ;) I na tym się kończą jego możliwości :P

Powiedz mu ze albo pojdzie na terapie kontroli agresji albo koniec. I badz konsekwentna

santo, ale wulgarnym typem jesteś :P Normalnie aż żenująco odstręczający momentami jesteś :O a odnośnie tematu - od mojego męża na pewno nie dostanę. Tego akurat jestem pewna

>>Normalnie aż żenująco odstręczający momentami jesteś Tylko momentami? :classic_cool: >>od mojego męża na pewno nie dostanę. Tego akurat jestem pewna Niejedna już była taka pewna,a jak kończyły to wiadomo ;)

santo...nad czym tu się zastanawić.ja przy słabym charakterze jak dostałam w mordę nad niczym się nie zastanawaiłam.wiedziałam,ze muszę odejsc, bo lepiej na pewno nie będzie.

Gość to są jasne czytelne oznaki
Santo Subito - nie udawaj durnia, o.k.? Chodzi o absurdalne, bezpodstawne podejrzenia wyrażane w takiej formie, chore jazdy o uśmiech do innego faceta, o zwykłe "cześć" na ulicy. Próby ograniczania wolności w kontaktach z ludźmi, zwykłych, towarzyskich kontaktach. Nie mąć w głowie autorce, bo jeszcze weźmie Twoje zgrywy za dobrą monetę i uzna, że zachowania tego debila to standard :O Autorko, nie szukaj tu rad. Poszukaj w necie mądrzejszych informacji. Wejdź na odpowiednie fora. Wśród pierwszych sygnałów znajdziesz te, które wymieniłaś. Nie karmiłabym się ułudą, że to w sumie nic, że nic takiego się nie stało. Stało się. Takie zachowania w związku są NIEDOPUSZCZALNE i wróżą jak najgorzej.