Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy tu...

Brak mi pewności .Oceńcie czy mam rację...

Polecane posty

Gość nowy tu...

Pomimo nie najmłodszego już wieku,nadal nie mam śmiałości do kobiet,czy mamj rację...? http://www.voila.pl/290/f1t0e/?1 Tylko proszę bez głupich uwag,to zostawcie dla siebie.

Gość Szalona Mary
Według mnie niepotrzebnie brak Ci pewności :)

Gość yyyyyy
fakt nawet po twoim kutasie widac zes nie najmlodszy palka jak palka

hmm, jakis taki krotki i gruby, nie w moim typie, a jak jeszcze uslysze ze jestes spod krakowa, to sie załamię :(

Gość mnie się tam podoba
lubię krótkie, bo nie obijają mnie o szyjkę macicy, i grubiutkie, bo czuję się wypełniona :) mój ideał ! nie lubię długich a cienkich :O moim zdaniem nie masz podst. do niesmiałości, jest ok :)

Gość nowy tu...
nie najmłodszy no,zresztą 35lat to jest trochę,a spod Krakowa nie jestem.jego długość to 17cm tylko takie to ujęcie wyszło...

Gość nowy tu...
a tak odnośnie Warkocza Komety,to znana menda na tym forum...nie biorę cię wogóle pod uwagę!

Gość phiiiiitam
35 lat hmm ...moze i tak nie jest zle a warkocz faktycznie wlazi wszedzie i pierdoli od rzeczy :P

Gość fajny sprzęcik

Gość Ania_19
Nowytu rozmawiałam o twoim problemie z moją kumpelą i stwierdziłyśmy, że koniecznie musisz zacząć chodować komary, tak jak ja. Mój ulubiony komar ma na imię Piotruś i bardzo ładnie bzyczy. Chodowanie komarów wciąga, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo. Czasami wychodzę na spacer z Piotrusiem i ludzie się dziwnie na mnie patrzą - w sumie nie wiem dlaczego. Są przecież różne pasje. Mam specjalną smycz dla Piotrusia - sama ją zrobiłam z cienkiej nitki bawełnianej. Wyobraź zobie, że jak wracam z zajęć do domu, to moje komary od razu radośnie bzyczą na mój widok. Jest super