Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia5432

stosunek

Polecane posty

Gość kinia5432

mam do was dziewczyny pytanie czy można zajść w ciążę stosując prezerwatywy ale zakłada je tuż je przed wytryskiem.( trzy tygodnie temu przestałam brać tabletki anty ponoć po odstawieniu jest większe ryzyko zajścia w ciążę)

Gość pipi5555
raczej tak chociaż za bardzo nie znam się ale tak słyszałam moż e ktoś jeszcze ci pomoże

Gość Shao_Lin
Można. Plemniki mogą znajdować się w wydzielinie, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem. Mamusiu;)

Gość Gabkkkkkoooooooo
To zalezy od faceta, mowia ze mozna tak wpasc, ale my tak robilismy zawsze i nie mielismy zadnej wpadki.

Gość Gabkkkkkoooooooo
Zreszta facet chyba powinien wiedziec najlepiej czy mu sie cos wydziela czy nie, mojemu sie tam nic nie wydziela przed wytryskiem.

Gość Shao_Lin
Gabkkkkkoooooooo, myślę, że to bardziej Twoje/ Wasze szczęście, a nie zasługa faceta. Bo z tego, co wiem, to każdy działa mniej więcej tak samo;)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Nie przesadzaj, przez 11 lat nie mozna liczyc na samo szczescie, robilismy tak zawsze.

Gość Oczywiście że można zajść
w ciążę, a nerwica murowana. A fakt, że ktoś tak robił ileśtam lat i wpadki nie zaliczył o niczym jeszcze nie świadczy, bo któreś z partnerów może mieć problemy z płodnością

Gość Gabkkkkkoooooooo
No akurat problemu z plodnoscia nie mamy, poprostu nie u kazdego sie to wydziela przy stosunku, jak facet zna swoje cialo to wie. My gumke zakladamy jak juz sie wyszalejemy, zadne sie jeszcze nerwicy nie nabawilo i jak napisalam przez 11 lat wpadki nie bylo, ale jak ktos nie jest pewny to oczywiscie nie polecam bo akurat u innego faceta moze sie ten plyn wydzielac.