Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega5555

Czy wejdziesz i zobaczysz... do dziewczyn pytanie

Polecane posty

Gość kolega5555

No dzieffczynki , jako facet pytam sie was , na co zwracacie najwieksza uwage u faceta , np idzie sobie ulica i na co zwracacie najwieksza uwage , co przykówa wasz wzrok , a co was brzydzi , jakiś ideał? co takiego musi mieć wasz facet abyście z nim chodziły ? ( jako wasz chłopak) JAko ze jestem facetem pytam sie was madrzejsze kolezanki?

Gość musi miec skóre komóre i fure

Gość zfghhk
ja zwracam na to jak jest ubrany a potem na twarz. Styl i luz ;]

Gość kolega5555
piszcie dalej bo to dla mnie za malo :DDDDD

Gość sono marta
wzrost, muskulatura

Gość Shao_Lin
Nie ma takiej możliwości, żebym zechciała chodzić z kimś tylko ze względu na wygląd. To jest ważne, ale nie najważniejsze. Dlatego opcja "idzie ulicą" odpada. Ale odpowiadając na główne pytanie: facet musi być po prostu zadbany. Ogolony, uczesany, przystrzyżony jak należy, w ciuchach na miarę, a nie jakichś znoszonych lumpach dwa numery za dużych.

Gość całkiem szczerze
1 rzecz to wygląd - twarz, postura + ubranie nie chodzi mi o to ze jakiś szczególny styl, tylko zadbane w miarę wyprasowane, nie brudne. Czyste paznokcie, włosy (jeśli żel to w granicach normy), nieśmierdzący potem, papierosami ani niczym innym. I wcale nie mam tu na myśli, że wygląd jest najważniejszy czy że reszta się nie liczy, ale jeśli mówimy o tym co na pierwszy rzut oka się podoba to nie ma co mówić o charakterze bo po wyglądzie charakteru nie rozpoznam. (Jestem szczęśliwą żoną kogoś, kto na 1 rzut oka nie powalił mnie wyglądem na kolana, uroda wtedy wydawała mi się raczej przeciętna, a jego charakter zadecydował o tym, że chciałam z nim być.)

Gość jaqk czytam to ortografia
przyKUWA mój wzrok. Z takim co robi byki bym nie chodziła.

możecie wyrzucić mi ze jestem pusta ale jak ide ulica i widze facetow to w pierwszej kolejnosci zwracam uwage na to jak jest ubrany i choc wyda Wam sie to nieprawdopodobne ale nie dlatego ze jesli ubiara sie ok to napewno ma duzo kasy a dlatego ze lubie jak facet ma swój styl oraz jakby nie bylo uwielbiam ubierac swoich kolegow i przyznam ze jest wiecej fajniejszych ciuchow dla mezczyzn niz dla kobiet a szkoda ... :( Potem to juz zwracam uwage na dlonie i oczy :)

Gość ahaaaa
A ja napisze tak.. idzie sobie przede mną jakiś facet.. pierwsze co to twarz.. musi być przystojny :P ( ale to też nie zawsze ) potem jakie nosi ciuszki.. czyli modne.. firmowe.. jeszcze ważny jest uśmiech xD Musi być zabójczy.. A jak już takiego faceta zobacze i zechce go poznać to oczywiście musi być śmiały.. zabawny.. ale zabawny w sensie, że musi mnie rozśmieszać ;) I poprostu fajny :))