Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka Milenka

Moja sasiadka nie ogrzewa mieszkania - sciany od niej sa zimne - co zrobic?

Polecane posty

Gość Studentka Milenka

Jak zmucic ta sknere, zeby zaczela grzac. Zglosilam juz sprawe w administracji, ale nic to nie dalo. Kurde jak ja nie lubie takich dusigroszow

Gość a moze jest
biedna rencistka / emerytka i nie stac jej? oszczedza na jedzenie i lekarstwa?...

Gość martaaaaaaa obtarta
ty zacnzij mocniej grzac aby sie ta sciana rozgrzała

Gość artiiiiiik
a co tobie jej ściany przeszkadzają???? przytulac sie do nich bedziesz czy co ze cieple muszą byc??

Gość Studentka Milenka
Jak ja nie stac, to niech ruszy dupe i idzie do pracy. Moja babcia ma 78 lat i pracuje.

Gość to jej święte prawo i Tobie
nic do tego. Grzej u siebie na tyle, żeby Ci było ciepło, ona ma prawo w SWOIM mieszkaniu nawet na lodowcu siedzieć :O Poza tym skąd wiesz, że to sknera? A może nie ma kasy, co? I woli siedzieć w swetrach, niż bulić za ogrzewanie. A ta donosy do administracji :O Bezczelność.

"Jak ja nie stac, to niech ruszy d**e i idzie do pracy. Moja babcia ma 78 lat i pracuje." Po tym wpisie wiadomo, że to prowokacja. Taki niedorozwój i egoista nie jest na pewno realny. Autorka przesadziła i wsypała się. :)

Gość Studentka Milenka
No sory, ale jak nie ma kasy, idzie pracowac, czy cos :/ albo niech idzie do domu starcow, gdzie jej miejsce. zalosna starucha

Gość martaaaaaaa obtarta
załuz se ogrzewanie na sciane heheh jak ci zimna , co za chamstwo!!!!

Poza tym niespełna 80-letnia babcia w pracy! :D Dobre. :)

Gość martaaaaaaa obtarta
a moze ona sie grzeje od twojej sciany??? bo nie stac ja na ogrzewanie??? podkrec grzjniki aby była cieplejsza

Gość artiiiiiik
No to jak taka mądra jesteś to kup sobie dom gdzies na uboczu od ludzi i tam zamieszkaj i nie zawracaj ludziom dupy.

Gość Desnina
Ja też mam kaloryfer zakręcony i 1) nie jestem babcią na skromnej emeryturze 2) nie jestem też sknerą za to lubię chłód w mieszkaniu chłodne i dobrze nawilżone powietrze ma wspaniały wpływ na cerę, studentko Milenko :P

Gość a moze jest
do Studentka Milnka- to prowokacja? Bo az nie moge uwierzyc, ze ktos moze byc tak tępy, pusty i bezduszny... To, ze twoja babcia w wieku 78 lat dobrze sie trzyma i moze pracowac nie znaczy, ze inni ludzie w tym wieku sa zdolni do pracy... Opanuj sie bo przynosisz wstyd rasie ludzkiej swoim rozumowaniem zakało..........

Gość Studentka Milenka
Moja babcia po prostu nie jest leniem. Ja mam ponosic wyzsze koszty przez jakas stara sknere - to jest chore

Gość artiiiiiik
no to zrob tak jak ci napisalem i sie wyprowadz wtedy zmniejszysz koszty a tak wogóle to prowokacja jest i tego moim zdaniem nie oisze jakas studentka ( bo taka inteligencja to by sie na zadne studia nie dostala ) ale jakis zalosny i znudzony dlugimi wieczorami gimnazjalista.

Gość Desnina
to ty jesteś chora i radzę zacznij leczyc nogi, bo na głowę juz za późno

Gość a moze jest
Chora to Ty jestes... Masz w ogole jakies uczucia? Widzisz cos wiecej niz czubek wlasnego nosa? Pewnie ta starsza pani jest schorowana, moglabys jej pomoc, zrobic zakupy, zapytac czy czegos nie potrzebuje... Ale Ty przeciez nie masz serca...

Gość a skąd wiesz że
ją nie stać? Ja nie włączam kaloryferów - bo mi zawsze ciepło!

Gość Studentka Milenka
tylko ty nie mieszkasz w kamienicy

Gość a moze jest
bo zazwyczaj starsi ludzie wydaja wiekszosc pieniedzy na jedzenie, lekarstwa i czynsz..... i zazwyczaj nie starcza im na wszystko

Gość cukinia inaczej kabaczek
wez zaloz ogrzewanie na kazdej scianie, jakies dobre grzejniki czy cos i nie marudz, to i ona sie ogrzeje od twojej cieplej sciany 🖐️ a na drugi raz wymysl lepsza prowokacje, te majtki za pralka juz byly lepsze :P

A gdzie zatrudniają 78 -letnie babcie, to może ja swoją pognam do roboty? a tak btw. ja też nie grzeję jeszcze, myslicie, ze przyjdą po mnie nocą ubrani w czarne płaszcze?

Gość a skąd wiesz że
No nie - mieszkam w bloku. A to jakaś różnica?

Gość a skąd wiesz że
W bloku z wielkiej płyty z lat 60-tych - dodam. Morgaine jeden los nas czeka...... :-O