Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza roztropna

Czego ludzie zazdroszczą najbardziej?

Polecane posty

Gość koza roztropna

Gość fdafa
pieniedzy szczęścia władzy samochodu domu partnera talentu pracy atrakcyjności(wewnetrznej) wyglądu wiedzy ...że tobie zazdroszczą

Gość fdafa
smutne ale prawdziwe

Gość risza
ludzie zazdroszczą przede wszystkim udanych dzieci, albo jesli ktos ma 1 dziecko zazdrości rodzinom wielodzietnym

Gość koza roztropna
a nie inteligencji????

Gość fdafa
no ja inteligencji, małokto widzi że jest mniej mądry od innego jak juz to ktos jest madrzejszy inaczej ale nie mniej inteligentny:)

Gość fdafa
naprawde ludzie zazdroszczą dzieci?? jak można zazdrościć że ktoś ma dużo dzieci, przeciez kazdy ma ich tyle ile chce i to akurat nie zalezy od szczęścia no chyba że sie nie może mieć

Gość Candy08
urody,pracy,kasy,szczęścia itd :P

Gość artiiiiiik
Moim zdaniem pieniędzy przedewszystkim i tego ze ktos odniosł sukces. Przynajmniej tak było w moim wypadku pamietam ze jak byłem jeszcze w podstawówce to nie byłem zbyt dobrze traktowany z tego powodu przez kolegow z nawet nauczycieli z tego powodu ze pochodze z dosc zamoznej rodziny a poszlem do podstawowki w dosc biednej dzielnicy (jakos tak się ułożylo) i doprowadziło to do tego ze w 3 klasie podstawowki musiałem nawet zmienic szkole.

Gość koza roztropna
ej ,zdaje mi się ,że jednak zdają sbie sprawę ,ze są nieraz gorsi ( i nic na to poradziś nie potrafią )

Gość fdafa
ohh ty biedny... :o

Gość fdafa
koza no właśnie a zauważyłaś że wtedy robia wszystko by przedstawić ta druga osobe w gorszym świecie "ten ta to jest dopiero głupia itd"

Gość fdafa
świetle*

Gość koza roztropna
ale przecież mądry czlowiek pozna się na błazenadzie.........

Gość fdafa
ja np. często spotykam sie z zawiscia kobiet ich reakcja na piekna kobiete to "ooo przyszła ta dziwka suka kurwa itd. itp. lalunia,tapeta jej odchodzi od twarzy itd"

Gość fdafa
no tak ale my mówimy ogólnie a jednak intelgentni ludzie stanowią mniejszość, wiekszośc to przeciętniaki

Gość fdafa
a i jeszcze zauważyłam że np. mezczyzni dużo bardziej zazdroszczą np. inteligencji, pracy, władzy ...kobietom, na poczatku to podziw ale zamienia sie to w nienawiść duzo mocniej nic u kobiet

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk
wyglądu :)

Gość koza roztropna
wygląd to rzecz poprawialna w przeciwieństwie do umysłu a kobiety toczą wlasne boje i same wpadają w podkopane dołki.

Gość gość
Tego, czego im brak :) ja zazdrościłam figury jedynie. W końcu wzięłam się za siebie i teraz jestem szczęsliwa. Niestety, straciłam wielu "przyjaciół" przez to.

Gość Jak

Jestem kobieta ale stwierdzam ze baby sa mega wredne i praktycznie o wszystko zazdrosne. Nie sądziłam . Jeździłam seiczento niedostawslam podwyżek w firmie i wszystko było Ok. Nagle kupiłam auto z salonu.nic wielkiego forda fiestę . Choc dla mnie było to najpiękniejsze auto na swiecie. Podwyżek nadal nie dostawałam choc inni tak. I wówczas stało się. Ludzie zaczęli być wredni. Jak pojechałam na wczasy do Gurcji do 5 gwiazdkowego hotelu to nawet mi ktoś awanturę w pracy zrobił. To wszystko Dzieki firmie mojej i męża. Ale jak wstawałam w nocy di roboty z mężem tego nikt nie widział. Jak jeździłam seiczento to byłam lubiana. Dzisiaj odeszłam z tamtej firmy. Po 9 latach. W nowej firmie zarabiam o 1500 zł więcej. Moi koledzy i koleżanki zostali w starej firmie. Praktycznie nikt się ze mna nie pożegnał a szefowa z przyjaciółka prowokowały mnie do jakiejś afery. Mali prości zawiśnie ludzie.