Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jestem.......

znowu oblalam!

Polecane posty

Gość zła jestem.......

dzisiaj znowu oblałam egzamin na prawko - w sumie to pewnie słusznie ale egzaminator był po******. NAjpiewr dłuugo mnie maglował o obsługe pojazdu- jak mierzymy poziom oleju w silniku, po co,jak czesto itp. kiedy wyjechałam na miasto najpierw zwrocił mi uwagę że nie mam przepuszczać pieszych na przejsciu bo wymuszam zatrzymanie sie pojazdów za nami i jadącymi z naprzeciwka (?), żeby nie było bo zatrzymałam sie tylko na 2 przejsciach gdzie czekało duzo ludzi. potem je*** mnie na drodze gdzie była podwójna ciągła że taxówka która nas wyprzedziła na tej drodze to moja wina bo za wolno jadę i zmuszam innych kierowców do łamania przepisów (a jechałam 40/h gdzie bylo ograniczenie do 50). potem stojąc na skrzyżowaniu i oczekując na zielone swiatło zaciągnełam hamulec reczny i oczywiście znowu zj**** że po co zaciągam skoro tu jest płaska nawierzchnia i że tak sie nie robi. Na koniec po wjezdzie do wordu powiedział mi "ma pani dobry styl jazdy, nie zdała pani" i wypisał karteczke :/ zła jestem niesamowicie

Gość zła jestem.......
up

Gość niech sie koles je...
no nic zdasz razem następnym. ja tez oblałam. pojechałam pod prąd- wystrachałam sie na skrzyżowaniu i po ptakach....ale za to egzaminator był super. miło wspominam egzamin. łeb do góry. zdamy w następnym terminuie:)

nie przejmuj sie, oni wszyscy sa popier******:/ czlowiek nie popelni zadnego wiekszego bledu a i tak uwalaja bo im zona w nocy nie dała a kochanka miala wyjazd sluzbowy i musial sam zmarszczyc pingwina:/ zeby to chociaz oni jezdzili tak idealnie jak sądzą!:/a Ty nie zlosc sie i to tymbardziej sama na siebie! tylko zapisuj sie na kolejny termin- nastepnym razem bedzie juz dobrze!:)

Gość rumsztyk
Co to za bzdury? Masz zawsze obowiązek przepuścić pieszego, jeśli postawi na jezdni choćby tylko stopę.

Gość zła jestem.......
9 raz oblalam. 13 raz jest podobno gratis :)

no to rzeczywiscie ten egzaminator mial cos zle z glowka:/ nastepnym razem ci sie uda:)

Gość rumsztyk
fakt powinnaś jechac 50. na światłach absolutnie nie zaciągać ręcznego, a juz na pomarańczowym świetle powinnaś mieć wrszucony bieg.

Gość zdalam i czekam na prawko
13 razem to daja rower za darmo :D

Gość takie romby
9 razy oblala i to z egzaminatorem cos nie tak??? ja prosze nie pieprzcie glupot...poprzednie 8 to tez idioci egzaminatorzy??? Boze bron nas przed takimi kierowcami...

pewnie gdyby jechala 50 to by mowil ze za szybko... poza tym, ograniczenie jest do 50 a to znaczy ze moze jechac wolniej, a mysle ze 40 km/h na egzaminie jest ok

Gość dziwna ta historia
Chyba o czymś nie wspomniałaś. Za co Cię oblał?

Gość zła jestem.......
za przepuszczenie pieszych na pasach.

Gość dziwna ta historia
to nie jest powód do oblania. Kazał Ci się przesiąść?

Gość gfgfgf
olej

Gość autorko a w jakim miescie
zdawalas?

Gość lilu27
a gdzie zdawalas?

Gość dziwna ta historia
Chyba że zahamowałaś tak gwałtownie że samochody z tyłu mogły Ci wjechać w d...

Gość zła jestem.......
W krakowie, nie kazal mi sie przesiadać.Ale powiedzial ze zrobilam bład i że nie zdałam. Pozwolił jechac do końca.

Gość zlota felga
ja tez w Krakowie, lepiej nie traf na kobiete Rak ona to dopiero oblewa zdawalnosc u niej 8 % :/

Gość oni zawsze maja racje
z nimi nie wygrasz

skoro oblałaś już 9 razy to może warto zacząć się zastanawiać czy w ogóle się do tego nadajesz?

Gość dziwna ta historia
Ej... no to ja nie rozumiem jak robisz błąd to jest przesiadka w najbliższym bezpiecznym miejscu i egzaminator prowadzi do ośrodka lub wracasz sama a na miejscu możesz dowiedzieć się że nie zdałaś jeśli nazbierały się takie błędy jak nie włączenie kierunkowskazów kilka razy albo zgaśnięcie samochodu. Chyba że czegoś nie mówisz.

Gość zła jestem.......
to bylo moje 4 podejscie- wszystkie poprzednie oblalam ale jak najbardziej ze swojej winy, bo egzaminatorow poprzednich mialam ok. ale sie tak zastanawial czymial racje-fakt ze jak stalam na przejsciu to zaden z pieszych nie wszedl na ulice ale jednak bylo ich pelno...

Gość Kramer Wasz Pan
Jesteście tak niedojebane, że nawet mi Was nie żal. Jeśli nie jeździsz zajebiście, to wykurwiaj na autobus. Czemu ktoś ma peezdo zginąc dlatego że tTy potrzebujesz prawka żeby jeździc na solarium? Rusz tą tłustą dupę pieszo to na dobre wyjdzie wszystkim (z krajobrazem włącznie). P.S. Tak, tak, nieudaczniczki - to zawsze jest wina pojebanych egzaminatorów :D buahaha

Gość dziwna ta historia
Z resztą przecież teraz w samochodach są kamery więc nie mogłaś nie zdać bez powodu.

Gość zła jestem.......
nawet zaproponowalam mu ze zrobia m,u loda w ustronnym miejscu w zamian za prawko ale nie dal sie namowic :/

Gość dlatego to wlasnie
glupia jestes, mial racje, mnie tez upomnial na moim egz za tych pieszych, z perspektywy pieszego wiem ze to prawda!! stoje na przejsciu, duzo samochodow, jeden sie zatrzyma no i jak wejde to prosto pod inne jadace z naprzeciwka, a jak nie wchodze to ten cos ie zatrzymal sie denrwuje czego ja nie wchodze- juz widzialam miny!! trzeba niestety myslec na drodze, moja kochana, nie wystarczy suchy przepis ze masz przepuszczac pieszego!!! a 40 na godz to ruch tamujesz i juz!!! bardzo dobrze ze oblalas, moze ocali to czyjes zycie