Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamamam23

co na mikołaja dla 1,5 rocznego chłopczyka...nie mam pomysłu

Polecane posty

Gość kamamam23

pomożcie

Gość no ja właśnie też
nie mam pojecia, a muszę coś dla chrzesniaka wymyslic :O

a za jaką kwote. ja dzis bylam z córka w sklepie i zobaczyla tego kubusia puchatka co bajki opowiada. o jejuuu jeszcze nigdy nie widzialam zeby tak o co prosila. stala kolo tego miśka gadala do niego jak nakrecona i wciskala wszystkie guziki... ale juz mikolaj obiecal ze jej kubusia przyniesie :P:D:D:D nie mozesz wizasc synka do sklepu i zobaczyc co mu sie spodoba? widzialam ze ludzie masowo kupowali gadający odkurzacz i kosiarke ale moją te zabawki średnio interesowaly.

Gość kubus czyta
Mamani a możesz dać jakiegos linka na tego Kubusia? to moze byc interesujace

Gość kubus czyta
mis do przytulania nie bardzo- to niepotzebny zbieracz kurzu. a kubus puchatek super. Dzieki :)

Gość mama pytajkaa
mamani a mi akurat ten kubus srednio sie podobal , jak puscilam te opowiadania i piosenki to mi szczeka opadla ale nie z zachwytu wiadomo dziecku sie moze podobac no bo to wkoncu kubus puchatek:)

mama nie wiem ja sie nie zastanawialam czy mi sie podoba bo pewnie by dostal minus wlasnie za to ze to puchatek a ja za nim nie przepadam :P malej sie spodobal a to ona ma sie nim bawic a nie ja. watpie zeby go wybieralą pod kątem firmy disney bo po pierwsze jest jeszcze na to za mala a po 2 to... nigdy nie ogladala bajki o puchatku :)

Gość mama pytajkaa
a moje dziecko uwielbia puchatka ale za to nigdy nie ogladal bajki o teletubisiach:)

hehe mania tez nie ogladala bo jej wlaczylam ale uciekla do swojego pokoju, a teletubisia ma i go bardzo lubi :D wogole uwielbia pluszaki a jej ulubiency to ten teletubis, szczeniaczek uczniaczek i taki wielki pies- zdzisek z ikei :D

Gość Na mikołaja zawsze daję jakiś
drobny prezent, z reguły książkę. Więcej dostaje pod choinkę. Nie lubię zabawek mechanicznych i z własnego doświadczenia wiem, że to prezent na 5 minut.

Gość Jessy27
konika na biegunach albo zwierzatko do skakania z gumy.