Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliiiinkaaaa

problem z paczką

Polecane posty

Gość marceliiiinkaaaa

co moge zrobic w przypaku jesli wygralam konkurs a niestety nagroda nie dotarla do mnie Minelo juz kilka miesiecy, zostalam powiadomiona ze paczka zostala wyslana ok trzech razy ale jakos dziwnym trafem nie doszla do mnie. W jaki sposób moge wyegzekwować nagrode od firmy? (znam nazwisko osoby powiadamiającej jak i adres firmy) Wydaje mi się, że nikt nawet nie wysłał tej paczki.

Gość samaEwusia-lat44
po prostu wyslij list z e zwrotnym potwierdzeniem odbioru,i po prostu zażądaj tego co jest twoją wygraną.też miałam podobny problem.

Wysłanie nagrody jest tylko w dobrym geście osoby wysyłającej. Nie płaciłaś za to. Niech Ci podadzą numer paczki, idź z tym numerem na pocztę i tam sprawdzą gdzie jest teraz Twoja paczka... Ja czekam za pewną nagrodą 7.5 tygodnia

Gość marceliiiinkaaaa
Nie wydaje mi sie ze jest to kwestia tylko dobrej woli osoby wysylajacej jesli by ta bylo kazdy kto organizuje konkurs to oszust bo moze sobie wziazc nagrode. Moim zdaniem jest to niedopuszczalne:D przemysl to:) Napisalam do firmy po raz enty Zobaczymy

Gość miałam podobnie
i niestety, mimo kilku maili ode mnie nie otrzymalam przesyłki do dnia dzisiejszego.

Gość marceliiiinkaaaa
ja wlasnie sie wzielam za te sprawe Zobaczymy czy cos sie zmieni Oczywiscie firma nie odpisala