Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona jak trawa

marzenia erotyczne

Polecane posty

Mój mąż był moim pierwszym partnerem seksualnym, jest nam razem dobrze, ale często wyobrażam sobie jak to jest uprawiać sex z innym mężczyzna. Nie chodzi o to,że chciałabym go zdradzić, po prostu ciekawa jestem......

miałem tak samo do niedawna, tyle ze jako facet i w końcu spróbowałem, w sumie nie było rewelacji, ale zawsze mam jakieś porównanie. podobno Wy - kobiety cześciej o tym myślicie, a jak dodatkowo poczyta sie statystyki odnośnie zdrady to okaże się ze jesteś dobrym materiałem na kochanke:), jeżeli masz warunki to korzystaj z życia, nie kosztuje i nie boli, musisz tylko uważac pozdrawiam i powodzenia :)

Gość nastka1000
Bylam w ientycznej sytulacji, moj maz byl moim pierwszym facetem, mialam tak jak ty marzenia erotyczne, a i ciekawosc nie dawala mi spokoju i sprobowalam, sex byl zupelnie inny niz z mezem , a kazda moja erotyczna fantazja zostala spelniona, czy zaluje/?nie zaluje ,gdy o moich fantazjach(nie wszystkich , nie odwazylabym sie)mowilam mezowi ,wysmial mnie:(a on je spelnil , zdradzilam lecz chcialam je spelnic z mezem.

Gość nastka1000
kiedys to zrobisz , zobaczysz

a co w tym dziwnego??, z jednej strony to bardzo intyma częśc naszego życia i tego mi zabrakło, a z drugiej bilogia - czynności erotyczne :), nie zrozumiesz do momentu kiedy nie skosztujesz, moze wystarczy Ci jeden raz i wtedy zupełnie inaczej spojrzysz na męża i docenisz to co masz na codzień, a może rozochocsz się i będziesz dawc na prawo i lewo :), ja chyba ta pierwsza wersja choc nigdy nic nie wiadomo, a nóz coś sie nawinie:), musisz sama wiedziec, we mnie kiełkowało to przez pól roku az zaowocowało, jak chcesz poklikac to mój gg 11371520

Ostatnio mam coraz mniejszą ochotę na sex z mężem, ciągle wyobrażam sobie innego, ale boje sie spróbować, poza tym nie mam raczej mozliwości tego zrobić.

Gość nastka1000
dziwne odczucia DZIEWIC po slubie!tak to sie nazywa, po co nam to bylo wiernosc przedslubemdla jednego a teraz po slubie marzenia by sprobowac jak to jest z innym!

Gość nastka1000
a masz takie?:)

Gość nastka1000
moj maz tez nie bylmoim pierwszymz ktorym chodzilam , ale pierwszym z ktorym sie kochalam.

Gość filip z konopi
A było Ci z nim dobrze znaczy czy miałaś orgazm?

długo to już za Tobą chodzi??, masz juz pewnie kandydatów na test :), wybierz kogos z zewnątrz, łatwiej zapomniec jezeli pojdzie cos nie tak, jden skok w bok to nic wielkiego, wielu ludzi tak robi (w tym także kobiety :):):)) bez urazy, znajdując kochanka spełnisz marzenia którymi mogłabyś urazic męża, którego pewnie kochasz :)

Gość nastka1000
powiedz mezowi o swoich fantazjach ,moze byc cudownie, mi si eniestety nie udalo , byc moze tobie sie uda , ja niestety mam kochanka .

Gość nastka 1000
Tak było cudownie i miałam orgazm podczas którego głośno krzyczałam tak mocno że przestraszyłam wszystkich na polu namiotowym bardzo bym chciała jeszcze raz być tak brana.

Gość nastka1000
co ty piszesz , a skokiem w bok nie urazi meza?

znając życie już teraz wysyłasz pełno sygnałów o swoich potrzebach, prędzej czy pózniej ktos jeodczyta i samo się potoczy.... tak to już jest, wez pod uwage ze faceci tak samo kombinują,. a propos a Twój jedyny miał kogoś poza Tobą??.... może byc ciekawie

Gość filip z konopi
Zielona jak Trawa kocham Cię

Gość nastka 1000
Mam takie zboczenie uwielbiam jak facet spuszcza mi się na piersi wtedy mam niesamowity orgazm.

Gość nastka 1000
Nie śmiejcie się ale przyznam Wam się że moim marzeniem jest dużo facetów stojących nade mną i onanizujących sie i spuszczających się na mnie. bardzo chciała bym to przeżyć.

Gość nastka1000
PODSZYW - spadaj Nie podszywaj sie

Gość eeeeetam
miałam kochanka.lepiej nie próbuj... w moim przypadku męża już nie tknę -było nieziemsko z kochankiem...

Gość nastka 1000
Może i tak ale ja tylko marze o tym