Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Benia benia

zespół grand band z dobczyc-opinie

Polecane posty

Gość Benia benia

proszę o opinie na temat zespołu grand band z dobczyc

Gość Monika XTD
Polecam ten zespół

Gość un papillon
Jak już Dobczyce, to może ktoś ma opinie o zespole z Wieliczki też?? Broma Band się nazywają ;) Chętnie poczytam ;)

Gość FANKA ZESPOŁU
Jeśli lubisz niespodzianki w życiu postaw na Grand Band napewno Cie nie zawiedzie i zaskoczy jak nas zaskoczył na dzień przed naszą uroczystością- "z przyczyn losowych" zespół nie mógł być obecny na weselu

...takie \"ulotne\"zachowanie...no i co,no i co zrobiłaś?Normalnie mnie to z przyczyn losowych ciekawi

Gość magdalenaikrzyś
witam jeśli kogoś interesuje to dla mnie to najlepszy zespół weselny jaki słyszałam. Pierwszy raz usłyszałam ich na Andrzejkach w Zakopanym w Sabale i było super wszyscy naszi znajomi (ok 15 osób) bawiliśmy się od pierwszej piosenki a dodam, że nasz przedział wiekowy był 20 - 50 lat bo ja np byłam i moi rodzice i wszyscy mieli takie samo zdanie. We wrześniu 2010 zespół ten grał na moim weselu i byli super wszyscy goście weselni byli zachwycenie ( szczególnie saksofonistą :) po tej imprezie ten zespół grał u naszych znajomych którzy byli na weselu na 50 urodzinach i też byli zachwyceni. W tym roku będzie grał na weselu u mojej siostry. Jeśli chodzi o cenę to nie jest tani zespół bo można mieć zespół weselny za pół ceny ale jeśli policzymy ceną na osobę w zespole a tak Ci ludzie pewnie się dzielą kasą to 1 osoba z zespołu zarabia tyle samo albo mniej niż w mega przeciętnych zespołach. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem