Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola a

Prozba o pomoc!brunatny sluz po evrze!

Polecane posty

Gość wiola a

Witam, Stosuje plastry evra od pol roku, niestety zapomnialam przykleic plaster w 3 tygodniu, (pominelam go) i w tym czasie dostalam okres. W ciazy nie jestem bo robilam test(ale nie o to chodzi). Przerwalam cykl, juz kontaktowlam sie z ginekologiem i wiem ze musze czekac do dnia pierwszej miesiaczki by zaczac nowy cykl... Tydzien po okresie zauwazylam brunatny sluz u siebie, dosc gesty, i troszke mnie to niepokoi...Czy wiecie co to jest?Bo ja nie mam pojecia, a do ginekologa dosc utrudnione mam dojscie gdyz nie mieszkam w kraju, a wolabym sie upewnic zanim zaczne go tutaj szukac. Reasumujac: mam brunatny, gesty sluz i nie mam pojecia co to jest..prosze o opowiedz... Bardzo dziekuje

Gość wiola a
czyli to nic az tak niepokojacego?? za skleroze i balagiarstwo sie placi... czyli nie mam czym sie przjomowac?? a myslisz ze okres dostane w normalnym czasie, czy tez sie wszytko rozregulowało?

Gość Noctua
To od rozregulowania cyklu.Poczekaj do okresu naklej nowy i wszystko powinno wrócic do normy.Uważaj teraz tylko,żebyś nie zaszła w ciążę.