Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa 33

Właśnie zlikwidowałam konto na NK - kto jeszcze?

Polecane posty

zauważyłam ostatnio tendencję do usuwania kont na nk. nie dziwię się.. bo dla ludzi to stało się czymś więcej niż źródłem kontaktów ze starymi jak i obecnymi znajomymi.. Większosc ludzi podchodzi do tego tak: kupiłem sobie nowy samochód, a to zrobię sobie z nim zdjęcie i wstawie na nk. Albo wróciłem z wakacji : niech wszyscy zobaczą gdzie byłem. Po co? Żeby się pochwalić? Wiadomo, że kto nie chce to nawet nie obejrzy tych zdjęć. jednak większość ogląda i komentuje. A potem jest jedna wielka zawiść.. Lepiej zachować takie zdjęcia dla siebie i dla najbliższych. a sama rozważam usunięcie konta.

a po co to usuwac? ja mam np. fajne zdjecia klasowe wklejone z podstawowki. smiesznie jest czasem sie popatrzec na nie :)

Ja mam ponad 200 znajomych i wiekszosc tych osob b.dobrze znam, niektore tak sobie, ale jak mi przyslali zaproszenia to przyjelam. Mam prawie 29 lat i chcac nie chcac poznalam w zyciu kupe ludzi.

Gość reflekcja
Najlepsze w zyciu jest mówic to, co się myśli. Po co sie silić i udawać, zycie za krótkie. Szczerość nas oczyszcza i usuwa toksyny kłamstwa. Walic, co pomysla inni. Ci co zostaną, warci są, by być ich przyjaciółmi. Tylko dorośli emocjonalnie potrawią mówić prawdę i robić to, na co mają ochotę.

"Najlepsze w zyciu jest mówic to, co się myśli" hehe niezła głupota. stosuje sie "myśl co mówisz a nie mów co myślisz" :P

"Nie wypada odmówić przecież, jak Cię ktoś zaprosi" niby czemu nie wypada odmówić? bo kogoś urazisz? :P

jak ja czytam to kobiece forum to... niektore kobiety sa mocno naiwne... albo niepotrafiace sie umiejetnie poruszac w zyciu... sztuka dyplomacji leży... mądrość życiowa leży...spryt leży...

"sztuka dyplomacji leży... mądrość życiowa leży...spryt leży..." i niestety w zyciu realnym jest podobnie...

PS my i tak jestesmy sprytniejsi (ostatnio od jednej mądrej babki uslyszalem podczas długiej rozmowy na żywo :P

Gość wand.eczka
flircikowa - nikt nic nie pomyśli, czasem jest tak, ze komus konto znika, i musi załozyć sobie nowe, bo stare po prostu nie istnieje; jednej kolezance tak sie zrobiło na ten przykład

Gość koloboss
kasowanie kont to nowa moda i wielce uważane że jest sie gość, a to całkiem na odwrót, świadczy to o głupocie i braki własnego zdania

Gość wykluczona z towarzycha
Ja dawno temu skasowałam konto na nk i wiecie co.. śmieszne to, ale przykładowo w pracy dziewuchy teraz patrza na mnie spod byka i tylko między soba komentują swoje piękne kiecki z imprez, fotki z jakimiś „menami” a mnie niejako wykluczyły.. biedaczki.. myślą, że mnie to wzrusza. No i poza tym to nie są moje dobre koleżanki, zy przyjaciółki – po prostu znajome, z którymi pracuje 5 dni w tygodniu Chociaż: o nie!! To straszne! Czuje się wykluczona! Chyba znów założę konto!

wykluczona z towarzycha, i to własnie jest to o czym pisałam wyżej, chwalenie się sukienkami, imprezami, towarzystwem - wszystkim! ale to tylko świadczy o poziomie inteligencji ludzkiej.