Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fire disire

Dlaczego często olewacie fajnych facetów ?

Polecane posty

wiesz bo to widac. prawiczek trzyma kolana razem i idzie drobnym kroczkiem, jakby go ktos za jaja sciskal. przestan chlopaku robic problem z niczego. nie da sie rozpoznac zes prawiczek i nawet jesli to nie sadze zeby dla jakiejs babki byl to problem.

Gość ofer ma
bo kobiety mają taki specjalny zmysł do wyczuwania prawiczków z 3 kilometrów. coś jak linia boczna u ryb :D

Gość djh4trgfcv
da sie wyczuc prawiczka:P Oczywiście to potrafią tylko wyjątkowe kobiety

[zgłoś do usunięcia] lady stonehenge prawiczek masz obsesje na punkcie tego że jesteś prawiczkiem i już sama nie wiem czy się chwalisz czy żalisz po prostu święte słowa!brawo dla tej pani:)

Gość ofer ma
"Oczywiście to potrafią tylko wyjątkowe kobiety" doskonalące się w swoim kunszcie od 7 roku życia i posiadające specjalne predyspozycje :D

\"zadnym powaznym i z zadna pewnie nie spalem. mi sie wydaje, ze to dla nich duzy problem\" bo moze twoje znajome z mocno opijanej dyskoteki liczą na przyjemną i krótką relację... a z prawiczkiem to się pewnie takiej nie da :O a ty dorabiasz ideologię... zamiast na disco pójdź raz do oazy/biblioteki/kościoła/kurs czegoś i tam spróbuj jakaś poznać, bo podobno to dla ciebie nie problem... i wtedy zobaczysz... moze będzie jakaś różnica albo coś :O

Zauważyłem błąd logiczny w tytule tego topicu. Kobiety nie olewają fajnych facetów. Jeśli nie potraficie pogadać z kobietą, nie macie pasji itp. to NIE jesteście fajni. Przyjmuję, że mowa jest o kobietach a nie o blacharach i tym podobnych wybrykach natury. Nauczcie się rozmawiać, miejcie coś ciekawego do powiedzenia, trzymajcie się swojego zdania, znajcie swoją wartość i legną u Waszych stóp :classic_cool:

Gość *saml*
mało stanowczy niech zgadne--jestes zonaty?

Gość *saml*
prawiczek a po jakim cZasie nieznajomy facet znaje sie znajomym?

Gość ofer ma
"prawiczek a po jakim cZasie nieznajomy facet znaje sie znajomym?" może jak bez trudu pamiętamy jak ma na nazwisko :D

Gość *saml*
Mało Stanowczy--zgaduje jesteś zonaty,lub w stałym związku:)

Gość if i were a boy
Prawiczek Ty poparancu jeden masz 21 lat a zawsze jak Cie czytam to mam wrazenie ze to jakis 13 latek pisze;/ Rzygac sie chce na to Twoje pierdolenie i jak to slusznie lady stonehenge zauwazyla zawsze sprowadzasz swoje wypowiedzi do jednego;O W temacie o salatkach tez bedziesz pierdolil o tym swoim prawictwie?:O Nie moge!!!

Saml - zastanawiam się, czy odpowiadać na to pytanie :) Ujmę to tak - nie jestem do wzięcia :) Energiczna - nie śledzę całej rozmowy, ale dla mnie jeśli na pierwszej randce dziewczyna ściąga majtki i daje się obmacywać to na drugą się nie umówię. Może leżeć u moich stóp, ale tak łatwa nie może być bo straci mój szacunek i zainteresowanie :classic_cool: Czyli w tym miejscu stanę po stronie Prawiczka :)

Gość *saml*
Mało stanowczy wiedziałam:) ucze sie poznawać zajetych by pózniej nie być rozczarowaną:) pozdr

Gość ze tak powiem
W ciepłym klimacie najłatwiej wyrastają zimni dranie.

Rozumiem Energiczna :) Teraz rozumiem :) Saml - w pewnym sensie otrzymałem komplement od Ciebie :) Tylko wiesz, istnieje ryzyko, że ktoś się nie przyzna do swojej...zajętości...

W temacie o salatkach tez bedziesz pie**olil o tym swoim prawictwie? Nie moge!!! - haha a to dobre:):):) jak to jest możliwe że fajni faceci narzekają ze nie ma fajnych dziewczyn a fajne dziewczyny narzekają że nie ma fajnych facetów...... a ja chyba czuję coś do kogoś kto jest dla mnie nieosiągalny i co mam zrobić............w ogóle życie uczuciowe nie jest łatwe, to nie tak jak w telewizji pokazują niestety:(

Gość do fire esire
Ja lubię niesmiałych chłopaków, więc możemy się spotkać na realną kawę, a jak nie zaiskrzy, to może podrzuce kilka tematów do rozmów z dziewczynami i znajdziesz jakąś fajną:)???????? Kraków 23

Chłopaku ja mam wrażenie, że chciałbyś aby każda kobieta padała do twych stóp pod wrażeniem Twojej nietuzinkowej osoby, niebagatelnych zainteresowań, przystojnego wyglądu i wysportowanej sylwetki lub nie. Kobieta to człowiek, musisz ją poznać najpierw nie oczekując niczego, a już na pewno dozgonnej miłości. Uwodzenie na jeden raz nie jest dla Ciebie, skoro szukasz dziewczyny na stałe, więc na początek zakumpluj się, zaprzyjaźnij, poznaj ją i bądź otwarty na koleżanki, w końcu trafi się taka, która zobaczy że jesteś ok. A do tego czasu podróżuj, chodź na balangi, koncerty, zapraszaj koleżanki na kawę/ herbatę do kawiarni, chodź z kolegami na piwo, organizuj wspólne wyjazdy i żyj, a nie jęcz, że żyć Ci się nie chce. O życiu mi powiesz jak będziesz po 30-tce i będziesz potrafił stworzyć związek z dojrzałą kobietą. Wtedy dopiero będziesz mógł coś powiedzieć o uwodzeniu.