Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiiiii

Hindus...jak to sie je???mam randke,ale nic o nim nie wiem

Polecane posty

Gość Akyszka_
Hindus.......mam propozycje!! Ja go wezme na 1 randke.....potem powiem co i jak i ty go dostaniesz oki? Ja chce hindusa....:)

Gość pierdolenie o szopenie buch
ja pierdole........po studiach w usa-ale jaja.....i jeszcze do tego manager.....buhahaha. ale sie usmialam. zajrzyj na polishdating i przejzyj sobie pare pakistansko-hinduskich profili. tam kazdy oszust ma occupation...Director...hih. ps. problem polega na tym, ze niejednej bialej dziewczynie ze wschodu, wychowanej na jakichs tam wartosciach, pochodzacej z bezpiecznego kraju, w pale sie nie miesci, ze mozna byc bezczelnym gnojem, klamiacym non stop i bez przerwy.(to usa i manager to przeciez tylko wstep do notorycznego oszukiwania i oklamywania klientki).Mieszkalam z nimi przez 2 lata.Klamstwo, oszustwo i matactwo w stosunku do kobiet to norma w tamtej kulturze.Moge sie doktoryzowac z tego tematu....niestety....Wiem, co mowie.Wyjatki zdarzaja sie niezwykle rzadko. Milosc jeszcze rzadziej.

Gość like an icon
czy to do mnie ? dziekuje, postoje, jedynym , ciut ciemniejszym niz ja z jakim sie spotykalam byl facet z izraela, nie lubie azjatow

like an icon, no do Ciebie. Wpadniesz na kawe? O, w Park lane pracowalas... Moj chlopak uczy matematyki w college'u w Park lane. Piekna okolica. Mayfair...

Gość like an icon
hmmm, mayor, ja mam dziecko, dosc male, do londynu 15 min pociagiem, ale kawe uwielbiam :) double espresso - jestem Starbucks snob !!!!

Gość pierdolenie o szopenie buch
kapitany numer umawiac po kilkunastu w jednym miejscu....i tak usiasc sobie w knajpce z kumpelami przy piwku...patrzec na ich rozdzwione miny....hehe.Dziewczyny, a moze zrobimy zawody, ktora wiecej ciapatych frajerow umowi na randke ze soba?

Gość like an icon
ja nie pracowalam na park lane, ja mieszkalam na park street, to jest ulica rownolegla do park lane, pracowalam na queensway, mialam kolezanke w hiltonie na park lane

Gość like an icon
ale uwielbiam tamte strony, shepherd market, byla tam kiedys restauracjia polsko- hiszpanska

Gość like an icon
ja miezkam na poludniu, po tej gorszej stronie rzeki......w brzydkiej dzielnicy, ale tylko na tyle nas stac, moje dziecko nie majeszcze roczku

Shepard's Market? Teraz to tu jest najwieksze w calej Europie centrum handlowe. Bylam tam z synem. Koszmar, tyle ludu, nie da sie oddychac. :) Nie wiem, odnosicie wrazenie, ze cale UK zamienia sie powoli w pakoland? wszedzie sa i pracuja, w kazdej branzy, to dla mnie niepojete.

Gość like an icon
mayor- ty chyba pijana jestes :P pracowalam na queensway, mieszkalam pol roku na mayfair, zreszta gdzie mnie nie bylo

Gość like an icon
no tak, wszedzie ich pelno, dobrze ze nas polakow nakjechalo......troche bielej sie zrobilo :P

Gość like an icon
ano, croydon......dziura

A ja wlasnie zaluje, bo mysllam, ze sie wyrwe do fajnego kraju, gdzie pelno angielskich gentlemanow, a tu? szczyt pieknosci to pakol w chiken dixy. :(

Gość like an icon
heheh zartowalam, lo matko, co to za pytanie, skad moj chlop,

O, czyli zgadlam? Croydon? Nie martw sie, nie jest tam tak zle, bylam pare razy w East Croydon w odwiedzinach u znajomych kiedys. Nie wywarla okolica na mnie najlepszego wrazenia, ale nic strasznego tez nie widzialam.

Gość like an icon
nic nie mow, mieszklam na upton park jakies 8 miesiecy................jak to pisze to ciarki po mnie przechodza