Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiiiii

Hindus...jak to sie je???mam randke,ale nic o nim nie wiem

Polecane posty

Gość like an icon
moj tez nie jest, a czemu pytasz mala fu

Gość like an icon
oj my juz na 3 stronie, tak sie rozpisalam, bo jakos mi tu smutno

arabowie po 2 godzinach proponują ślub?????????????????????????????? Ok... Zna ktoś jakiegoś araba? potzeba mi takowego rozpaczliwie!

Gość aiiiii
No to mam jasnosc,zreszta tego sie spodziewalam,facet juz tak do pieca do...bal fikcja,ze musialabym nie znac Angielskiego i mowic wylacznie YES,na wszystko co mowi.Odrazu powiem ze dla picu sie z nim umowilam,i cokolwiek by mi opowiadal i tak nie odniosloby to oczekiwanego skutku,bo ja z kolorowym sobie zycia nie bede ukladala bez wzgledu na to jakbym miala byc zdesperowana,ale dziekuje wam za wypowiedzi,sa bardzo cenne:) Pozdrawiam,kto wie moze dzieki temu wy nawiazecie udane znajomosci miedzy soba

Gość like an icon
mayor- wychodz za niego za maz, zaprzyjaznimy sie, wyprowadz sie do niego na wyspa ,ja bede do was na holiday przyjezdzac

bo moj tez nie jest polakiem;)...i jestem ciekawa z kim wiaza sie polki;)

Nie martw sie, pociesze Cie. Przejdzmy sie na kawe do chicken dixy, na pewno nam jakas dobra zrobia. :) I kurczaki do tego, a widok niebywaly. Kilku pakoli za lada szczerzace zeby w swoich oblesnych usmieszkach. I ten ich akcent: "free london paper"... Ha ha ha!!! :D

ja tez moge;)???? w zamian zaprosze was do mnie...chociaz chata jeszcze nie skonczona...

moze i ja jako osoba \'doswiadczona\' sie wypowiem. :-) 1. Jesli facet urodzil sie w Indiach sprawdz z ktorej czesci kraju pochodzi. Ci z polnocy to najczesciej szpanerzy latajacy za panienkami.Ci z dalekekiego poludnia (z natury ciemniejszy kolor skory) sa milsi, bardziej uprzejmi, poza tym duza szansa ze sa katololikami/protestantami wiec bedzie ci latwiej na tej plaszczyznie. 2. Dalej; jesli ten facet przyjechal z Indii to patrz jaki ma zawod. JesliCi powie ze jest lekarzem albo innym pracownikiem medycznym to moze byc. Akurat ludzie z tego grona sa jak najbardziej w porzadku. Chociaz tez lubia imprezowac:-D 3. Jesli jest to student ktory prosto co przyjechal z Indii albo dyrektor , manager po studiach z USA to radzilabym wziasc na dystans. Akurat wiekszosc z nich, jak jeszcze pochodza z polnocy lubi sie przechwalac i tak do konca sami nie wiedza czego chca. Lubia ubarwiac duzo rzeczy. 4. Urodzeni w UK; najlatwiej bedzie Ci sie dogadac z przedstawicielem 3 pokolenia, tzn jak jego dziadkowie przyjechali do UK, rodzice sie tu wychowali a oni tu urodzili. Wtedy oni kraj swoich przodkow traktuja jako mily cel na wakacje i kraine legend itd 5. Chyba nie musze mowic ze jesli chodzi o chlopakow urodzonych w UK to lepiej dowiedziec sie jaki uniwerek skonczyli i kim sa jego rodzice. Jakos dla mnie latwiej znalezc wspolny jezyk z synem lekarza niz z synem czy corka faceta ze sklepu na rogu (wiem, jest tu troche dyskryminacji ale co poradze) Ogolnie chcialam napisac to bardziej jakos w sposob bardziej poukladany ale jakos tak mi sie motaja slowa:-p mam nadzieje ze rozumiecie co mam na mysli

Gość like an icon
polki wiaza sie z fajnymi facetami :P

Gość malowana lala 33
mayor of london to ty nie jestes matka samotna tylko masz faceta,a ten mauritius to w europie

Gość londynczycyyy
a ja mam Polaka,poznalam go w Londynie.co do Paki-paki to mam paru znajomych ,ktorzy wezma sluby z Polkami.Płaca 5000 tys.

Gość like an icon
mayor...co z moimi wakacjami ??????

Piszcie skad Wasi mezczyzni sa. ja juz powiedzialam. A na holiday bede zapraszac, tylko ladnie mi sie w kolejke ustawic. :D Ale najpierw chicken dixy. Moze zamiast na wyspe mauritius, to do pakistanu sie wybierzemy? najwyzej nas tylko porwa. :) A wiecie, ze mauritius byl kolonia brytyjsko-portugalska?

Gość like an icon
ja proponuje sie umowic na east ham .....co wy na to

Gość like an icon
moj tubylec

Wow! East ham! Super! Normalnie city!!! Juz zaraz sie ubieram, syna obudze i jedziemy na East ham, bo tam zycie toczy sie nawet w nocy! :)

Gość like an icon
mala fu a twoj skad ???

Gość like an icon
nie zapomnij maski na twarz, bo tam smierdzi niemilosiernie

Gość malowana lala 33
a ja mialam przed wyjazdem jaska Bukowiny,gorala mialam to byl facet swoj chlop no i wnuki nie ciapate by byly

Gość like an icon
mayor, z samym nozem nie mamy szans, ja tam kalasznika pakuje

Gość like an icon
hmmmm czemu smierdzi ? nie wiem moze problem z kanalizacja tam maja....