Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyiutyutyu

problem

Polecane posty

Gość tytyiutyutyu

nie mam z kim isc na stodniowke chce sobie znaleszc chlopaka i nic kurde jak na złosc;(

Gość tez mi cos
ja na swojej nie bylam i nie zaluje :D wszyscy mi potem mowili ze nie bylo warto. kase wydalam na lepsze rzeczy :)

Gość tytyiutyutyu
nie moge to bedzie siarta na cała klase.. wszyscy mi mowia jaka ładna a sama ehhh ciagle tylko mama pyta z kim pojde na ta stodniowke czy mam kogos teraz?;/ ehh a ja od pol roku naprawde nie umiem znalezc porzadnego faceta moze to przez to ze tak baredzo przejechałam sie na poprzednim ;/;/

Gość tez mi cos
a co Ty sie tak przejmujesz co inni powiedzą???? :| a w d**** ich miej 🖐️ Twoje zycie i rob z nim co Ty chcesz a nie co inni oczekują!

Gość tytyiutyutyu
no nuby tak al tez sama chcialabym miec jakas pare..:( zrobic sobie z kims zdjecia miec fajna pamiatke tymbardzije ze moja klasa nie jest z byt fajna ludzie nie sa zgrani itd

Gość tytyiutyutyu
up

Gość aless
a to musisz isc z chlopakiem? nie mozesz z jakims kolegą? ja byłam z kumplem i bawilismy sie swietnie

Gość tez mi cos
moja klasa tez nie byla zgrana dlatego dla mnie to bylo SZTUCZNE jeda sie przytulala do drugirj na fotkach a dzis to nawet czesc na ulicy sobie nie powiedzą:] unikam takich ludzi.. dlatego nie chcialam isc na studniowke... pamiatke to mam na zdjeciu klasowym i wystarczy:) szkoda kasy na takie cos...naprawde kup sobie cos fajnego co Ci sie przyda na dlugo.

Gość tytyiutyutyu
no w sumie z kumplem tez bym mogła hehe ale z chloapkiem hmmto najlepiej dobra wiem wiem powiedzie ze idiotka;p

Gość aless
akurat bylam wtedy sama wiec poszlam z kolega, a ze byl to super facet to bawilismy sie i wariowalismy, niektorzy mysleli ze jestesmy para choc nie mielismy wcale takiego zamiaru, nawet sobie mysle ze lepiej z kumplem niz z chlopakiem o nic nie zazdrosny wisi mu z kim tancze i pelen luz

Gość tytyiutyutyu
alesss ty chyba masz racje z ta zazdroscia :) dałas mi serio do myślenia:)) dzieki