Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaaaa

rzuciłam taka propozycję a on odmówił.........

Polecane posty

Gość katarzynkaaaa

Nie wiem czy na dobrym dziale pisze... Ale w sumie można to "podciągnąć" pod erotyczny... No wiec tak... Mieszkam 30 km od morza. Chialam sie tam wybrac na weekend z kolega... Sama pierwsza mu to zaproponowałam. On sie zgodził... Mogł wywnioskować ze mam ochote na cos wiecej na tym wyjezdzie. Zgodzil sie chetnie. Juz patrzyłąm w internecie, są wolne terminy na andrzejki, ceny niedrogie, blisko morza. Dzis mi napisal ze przeprasza ale jednak nie pojedzie bo nie ma pieniedzy. Napisałam ze troche szkoda bo myslalam ze chce... Odpisał ze bardzo chce ale ze nie ma pieniedzy. Nie dał zadnego nowego terminu ani nic. Nie wiem czy to tylko wymowka z jego strony, czy co... :/

Gość ZYGMUND
Zbyl Cie, pewnie odechcialo mu sie dymanka. To i tak dobrze, ze napisal jakis powod. Znajdz sobie innego.

Gość a ja tez
mieszkam niedaleko morza i chetnie wybiore sie z Toba na Andrzejki:)

Gość katarzynkaaaa
Nie chcialam zeby za mnie płacił :(( Czyli twierdzicie ze się mnie chciał pozbyc? To czemu napisał ze chce? :/ eh :(

Gość a ja tez
ile jeszcze razy mam powtarzac swoja kuszaca propozycje:)

Gość katarzynkaaaa
a ja tez ------ ale ja Cie nie znam :P odpada :P

Gość a ja tez
a ja Ciebie tez nie znam, ale przeciez mozemy sie przeciez zapoznac i obiecuje ze bedzie milo i sympatycznie i Andrzejkowo:)

oj,babo,ales ty niekumata ;) przeciez napisal,ze chce,ale kasy brak,a duma mu nie pozwala, abys to Ty mu stawiala chlopy sa proste,nooo :D

Gość piotrek z kraka
smiesza mnie faceci co nie maja kasy ja zarabiam 9 tysiecy miesiecznie i moge spac w dobrych hotelach a niedlugo mam szanse na zarabianie 11 tysiecy a moja eks niech sie schowa ! glupi babsztyl nie wie co traci :D

Gość katarzynkaaaa
berenka dziekuje. Ale teraz Twoim zdaniem co moge zrobic? Czekac na jego ruch?

Gość jhkhmkhjk
po prostu nie mial pieniedzy. sprawa jasna. byc moze mial waznijesze sprawy na glowie niz wyjazd z toba

Gość a ja tez
powtarzam, ze co mozesz zrobic, to umowic sie ze mna na spotkanie:) odezwij sie do mnie na vbx123@interia.pl to porozmawiamy i wymienimy sie pogladami w tej materii:)

Gość a ja tez
PS dodam, że kręci mnie seks analny :D też na pewno to lubisz :D

Gość a ja tez
podszyw s......

Gość a ja tez
no dobra, z seksem analnym przesadzilem, ale spuscic ci sie na twarz chyba mi pozwolisz? ;) jestem prawiczkiem, ale widzialem to nieraz na filmach i tez bym tak chcial

wiele w zyciu widzialem, ale takiego balasa, to jeszcze nie.. no podzywaj sie teraz

Gość piotrass-...
To proste chce abyś go sponsorowała musisz zrozumieć że nie będzie Ci za darmo wkładał miedzy nogi swojego prącia zaproponuj mu sponsoring ale wtedy masz prawo wymagać jak chcesz być brana.