Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnn

okres

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnnnnnn

witam , moja dziewczyna 23 powinna dostać okresu i dostała ale po godzinie sie skączył co dziwne lecz to na pewno był okres, i do dzis nie dostałą ponownie a ma normalne objawy boli ją brzuch tak jak zawsze/??co to może być??doda że nie współzyjemy ..

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
na pewnio nie , powie ktoś??

Powinna dostać, dostała, ale się skończył i do dziś nie dostała... Nie ma to jak wszystko starannie umiejscowić w czasie;)

W którym miejscu kafeterii znalazłeś napis "lekarz ginekolog"? Buziaczek dobrze napisał, ona jest w ciąży i tyle. A Ty się bierz chłopie za naukę, niedługo będziesz miał dziecko na utrzymaniu :classic_cool:

Gość piotrass-...
Może ma menopauzę

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
nie wpółzyliśy wiec.. ma 17 lat, powie ktoś normalny

Gość no to po prostu
do lekarza ją wyślij. Tu jasnowidzów nie ma żeby wiedzieli co jej jest :O

Gość ergrthgrt
a dlaczego to ty sie tym interesujesz, a nie ona?:D

chłopak nie stresuj sie tak bo sie rozchorujesz! co bedzie jak w końcu se wetkniesz!? i zaczniesz czekac na okres, który sie spozni z dzien. osiwiejesz :P skoro dziewczyna ma 17 lat to jej cykl jest jeszcze tak nieunormowany ze praktycznie wszystko zdarzyć sie może. skoro brzuch ja napierdala to prędzej czy pozniej okres porządny dostanie.

Gość piotrass-...
No ja bym się nie zgodził ze mogła zajść w ciąże tylko jak by współżyła mogła stać z goła cipką w oknie i przyszło z wiatrem i dlatego się martwi bo ten wiatr mógł być z Afryki.

Jak Ci ludzie piszą, że zaciążyła to znaczy, że nienormalni? Myślisz, że jesteś jedynym posiadaczem członka w okolicy? A czy do tej pory miała regularny okres? Idź z nią do lekarza a nie dopytuj się na kafeterii, bo sam wychodzisz na nienormalnego :O

to nie musi być ciąża! nie wmawiajcie mu, bo się chłopak załamie, że ma niewierną dziewczyne itp. chłopie wyślij ją do lekarza! i tyle :) będzie wszystko jasne, czy to zaburzenia organizmu, czy faktycznie ciąża.

Gość onnnnnnnnnnnn
Czy mogę ja zaprowadzić do weterynarza bo we wsi tylko takiego mamy a najbliższy ginekolog jest 150 km od naszej wsi więc nie wiem jak wyjadę z ni,a czy dam rady tej zimy wrócić u nas jest dożo śniegu funkcjonujemy tylko dzieki zrzutom z helikoptera inaczej nie da się dotrzeć tylko droga powietrzna przy dobrych warunkach pogodowych a wiosna to bedzie trochę za późno udać się z nią do specjalisty.

hehe. no oczywiście może mieć jakieś zaburzenia, więc wioo do lekarza powinna isc. no ale takie plamienie to MOŻE ciąże oznaczac bo plamienia występują. jako kobieta Ci to mówie. więc tak czy siak do lekarza powinna sie wybrac a wtedy bedziesz wiedzial co jest grane :P

Nie musi być ciąża, ale skoro na kafeterii, tym salonie próżności, chce się dowiedzieć co się mogło stać jego dziewczynie, to znaczy że albo mu na niej nie zależy, albo jest goopi :O Tak czy inaczej trochę stresu mu się należało :)

Gość filip z konopi
Nie martw się chłopie wezmą ośnik i strugaj kołyskę dobre zajedzie na zimowe wieczory a co do porodu weterynarz bez problemu go odbierze.

Gość filip z konopi
A jakie lubi smaki kwaśne czy słodkie ?

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
nie ona mnie nie zdrzadz i jestem tego pewny na 100 jest dziewica, moartwie sie po prostu o nią

no w sumie racja. kafe to jednak nie lekarz, a i jasnowidzami nie jesteśmy :) a pytanie dodatkowe: czy twoja dziewczyna zażywa tabletki anty? wiem, że piszesz, że seksu nie uprawiacie, ale może zażywa je na inne schorzenie czy coś?

no tak, ale dziewica tez może zajść w ciążę :) wystarczy, że sperma dostanie się w okolice rodne, a czy to będzie za sprawą fiutka, czy palucha to już obojętne :D

Gość filip z konopi
Jest dziewicą i jest w ciąży to tak jak Matka Boska

Gość filip z konopi
A skąd by się ta sperma miała wziąć na paluchu co by miało za sens spuścić się na palec i włożyć go w cipkę

Jeśli naprawdę się o nią martwisz to podnieś doopę sprzed kompa i idź do niej. Dowiedz się kiedy przyjmuje ginekolog a nie wylewaj tu swoje żale. Kurna, no małolat jesteś ale zachowaj się jak przyszły mężczyzna a nie ciota!

A, tylko jak pójdziesz do niej to nie pytaj co 30 sekund jak się czuje :) Przytul ją, pomasuj po brzuszku jeśli będzie chciała, zrób jej herbaty, zaopiekuj się nią!

filip no widzisz, a jednak i takie sytuacje się zdarzają i nie dziw się. młodzi ludzie często uprawiają peeting nieuważnie, a potem się dziwią, że nie było seksu a jest wpadka. wystarczy, że chłopak spuści się w okolice rodne/będzie miał na palcach spermę a będzie chciał zadowolić dziewczynę palcami itp. może tak być zwłaszcza, jak dziewczyna ma dni płodne. nie mówię, że jest to częste zjawisko, ale jednak tak się zdarza :) a wiem, bo pracuję z młodymi mamami i różne rzeczy się zdarzały, dlatego seks nie jest dla dzieci :P