Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnn

okres

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnnnnn
Jak byś czytał uważnie to już pisałem że u mnie we wsi jest tylko weterynarz a do najbliższego gabinetu ginekologicznego mam 150 km. Aby tam dotrzeć jest potrzebny helikopter bo mieszkam na wsi w Ustrzykach Dolnych.

Gość filip z konopi
To wina matki tej dziewczyny bo z 17 letnia dziewczyną należało rozmawiać na te tematy a skoro się zdecydowała na współżycie to iść z nia do ginekologa który by z nią porozmawiał i zalecił jaki środek antykoncepcji jest dla niej najlepsze. Sam widzisz że nadal żyjemy w kraju niedoinformowanym seksualnie.

no niestety tak jest. w szkołach też porezygnowali z wychowania do życia w rodzinie, bo jest to dodatkowa godzina lekcyjna w planie, a młodziez nie chce siedzieć dłużej w szkole, bo sądzą, że i tak już wiedza wszystko :) z tym weterynarzem to mam nadzieje, że to podszyw :D

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
jakis ciota sie podszywa..nie nie zażywa srodków,

chłopie! niech ona na brzuch przyłoży sobie coś ciepłego. a nawet prawie gorącego! moze tez wypic troche wina i wziąc bardzo ciepła kapiel. ja po tym krew nie poleci to juz chyba tylko lekarz cos poradzi

Gość swojska Baba
Ludzie to jakiś idiota jeden:D nie mozliwe by miał 150km do ginekologa bo hehehe Ustrzyki to nie zadupie na końcu świata:D a Lesko?Sanok? hehehe człowieku tam masz do 70km max a autobusy jezdzą 2xdziennie więc nie wkręcaj kitów no:D heheheh dobre z helikopterem