Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Kupiłybyście taki wózek??? Kto mi doradzi???

Polecane posty

Gość ona1234567
Dla mnie kiepski zreszta cena mowi sama za siebie.

Gość ona a uwazasz
ze za ile musi byc wozek zeby nie był kiepski? ale ten mi sie nie podoba ze wzgledu na kołka

no dobra... może nie każdego stać na wózek za 2500 zł... mi chodzi o to żeby malutki miał cieplutko zimą.

Jezeli chcesz wozek z duza wygodna gondolą, z sensowna wysoka oslonka na gondole, z wygodnymi kolami, to kup Roana. Klasyczny polski wozek...

Gość ona1234567
Ja kupilam ten treeco link jest wyzej i wozek jest bardzo dobry. jest wygodny mozna do niego wpiac fotelik i jest poreczny i dziecko ma wygode i cieplo. najlepiej poczytac opinie sa na kazdej aukcji.

ona ładny Twój wózeczek ale nie stać mnie niestety... karolina właśnie nie wiem czy bedzie miał dlatego pytam Was, może któaś miała i jest zadowolona.... chodzi o to że jeden wóżek już w domu mam ale mały wyrósł z gondoli a na spacerówke za wcześnie bo ma dopiero 3 miesiące... a zima idzie i w czym mam go wozić???

nie kupilam. mam chicco baaardzo podobny do tego i jestem tak niezadowolona że jejuuuuu kupilabym wozek ktory wyglada na solidny a nie taki jak z klocków lego :-/

no to co ja mam teraz zrobić????? całą zimę nie wychodzić z dzieckiem na dwór....... jeju wykończę się.....

sa dwa rozwiazania 1 kup SPACERÓWKE rozkladaną na plaską i wielką miekka gondole albo lepiej śpiworek- i polecam spacerowke zoopera- lekka skląda sie latwo i jest niezawodna! 2 kup zwyczajna polską uzywaną gondolke- mam taką do usypiania malego na pompowanych kólkach dalam z anią 100 zl. tez polecam :D

Ja bym tego wózka nie kupiła bo po prostu nie jest w moim guście :) -Nie lubię takich kół (wolę jak są 4,duże i pompowane) -Nie lubię takiej ,,kierownicy"

MaMAni Ty to masz swietne teksty - wozek z klockow lego.. Trafne :-D Pomysl z kupieniem uzywanej gondolki tez jest swietny... Wlasnie Roana mozesz kupic...U nas sie sprawdzil i do zimowych spacerow, i jako kolyska...

To,ze wozek jest tani nie znaczy ,ze ma byc kiepski.Mozesz sie rowniez zdecydowc na lepszy ale uzywany.Czasami na allegro mozna kupic dobry wozek uzywany za male pieniadze.

ja bym nie kupila ze wzgledu na raczki- na dlugim spacerze zaczna cie bolec rece poza tym kola na bloto i snieg sie nie nadaja i w spacerowce czesc na dziecka nogi wyglada na nie usztywniona - beda dziecku zwisac jak zasnie+ mowie o malym dziecku

ja ma podobny tylko inny wzór obicia i moge ci powiedziec ze nie do zdarcia- jako gondolka oczywiscie. najpierw w nim manie wyhuśtalam a teraz kornelek w nim śpi :D za to wersja spacerowa (ktora tez jest do tego wózka) nie nadaje się zupelnie. jest plytka, dziwnie wygieta, koszmar! ale jak ten kupic, potem sprzedasz za powiedzmy 50 zl to dolozysz 100 i kupisz juz jakas lekka spacerowke na lato- dziecko bedzie starsze. a wydasz tyle samo.