Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdfd

Potrzebuję opinii osoby trzeciej

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfd

Chciałabym aby ktoś wytlumaczył mi zachowanie 28 letniego faceta (nazwijmy go X). Od roku utrzymuję kontakt z pewnym facetem (poprzez komunikator). Podchodzę do tego z dużym dystansem, ponieważ mam 19 lat i nie sądzę, żeby człowiek w jego wieku był mną zainteresowany (chyba, że pod względem seksualnym ale to nie wchodzi w grę - mieszkamy tysiące km od siebie). Często rozmawiamy, prawie codziennie. On czasem opowiadał mi o swoich byłych. Ja ostatnio umawiam się chłopakiem - X się strasznie dopytywał, czy do czegoś doszło, czy nie (co już mnie nieco zdziwiło, dlaczego mam mu o tym opowiadać). Napisałam, że się całowaliśmy. I on się wtedy jakby obraził... Od tamtej pory się do mnie nie odzywa, a zawsze to robił. Być może jestem przewrażliwiona :), ale wydaje mi się to co najmniej dziwne. Lubię go ale myslę, że to nie możliwe aby dojrzały mężczyzna zakochał się w nastolatce?

Gość Ju......
Dlaczego nie? Pewnie się nie zakochał, ale jest Tobą zainteresowany,a co za tym idzie, zazdrosny. Myślisz, że facet utrzymywałby z Tobą tak długo kontakt tak sobie, z nudów np? Bo mnie się nie wydaje.

Gość nikaka
mozliwe, możliwe, nie przesadzajmy.... ale dziwne to, ze zamilkł...

Gość bogini uwodzeniaa
ja mam podobnie tez spotkałam faceta przez internet i dalej utrzymujemy kontakt ze soba oczywiscie wirualny ciagle rozumiemy sie wszystko gra niby ale czasem ma takie dziwny odzywki ze nie wiem co tym myslec moze dlatego ze ma specyficzne poczucie humoru a szczerze moge powiedziec ze sie w nim powoli zaczynam zakochiwac i tutaj tez jest róznica wiekowa 5 lat

Gość fdfdfdfdfd
X też ma baaardzo specyficzne poczucie humoru :) Ale za to go lubię ;) Wiadomo, że ludzie nie poznają się tak dobrze przez internet jak w realu ale jednak troszkę można się o sobie dowiedzieć... :)

Gość bogini uwodzeniaa
no własnie i tak z dnia na dzien głupia wyczekuje od niego wiadomosci!!!!!! wiec moim zdaniem mozna sie tak zakochac badz delikatna w tym co piszesz zeby go czyms nie urazic

Gość fdfdfdfdfd
Tzn jak już mówiłam podchodzę do tego z dystansem ;)

Gość bbbbbbbbvc
ile masz lat??????????

Gość fdfdfdfdfd
Wiecie co :D Zagadałam do niego (wbrew sobie ale dobra, w końcu to tylko internetowy kolega :P) a on mi odpisał, że nie może gadać bo jest u niego znajomy/znajoma :D Następnego dnia głupia niechcący do niego zagadłam bo pomyliłam okna... odpisał mi, że jest zajęty :D Haha

Gość fdfdfdfdfd
Może wypowie się jakiś mężczyzna?

Gość autorkaaatopicuuuuuu
Warta grzechu - w sumie to się zgadzam, ale jest niemożliwym aby do czegoś między nami doszło :D WIęc nie wiem jak inaczej nazwac naszą relację

Gość klika123
Skads to znam. I on tez mial 28 lat. Mozesz tylko powiedziec skad on jest?

Gość suteksuteksutek
Kinga, to TY???????