Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mak..

od kiedy jestescie juz na tym forum

Polecane posty

Gość hgnjhjnjh
oj-ja swojego pierwszego tematu nie pamietam-ale z pewnoscia byl w tym dziale

Gość hgnjhjnjh
Mamani dzieki-oczywiscie ze pamietam(teraz dopiero) Twoj wczesniejszy nick

Ja jestem od 2005. A znajoma rodziłą ze mną w listopadzie 2006 i byłysmy na jednym topiku. Ogółem pamietam dużo z 2006.

jana ciebie tez pamietam. jak bylas w ciazy mialas fotke w takim czerwonym sweterku tak? dobrze kojarze?

Mamani raczej nie, nie umieszczam na kafe swoich zdjęć (za co ktoś kiedyś mnie zjechał)...

ja jestem od lipca jak sie dowiedzialam ze ejstem w ciazy. mamani nie jest ci ciezko z 2 malutkich dzieci? chcialabym tez kiedys drugie dziecko i mysle jaki najlepszy odstep miedzy nimi zrobic .

Gość kolorowa mloda i wspaniala
OOO:) widze ze mnie jeszcze pamietaja.. to jak komplement:D a co do mojego bana na kafe - nabralam dystansu bo z przerwami jestem tu od ok 4 lat i kilkakrotnie sie od kafe uzaleznilam natomiast co do mojego "bywania" na tym szybkim i niezobowiazujacym forum - bywam czasem.. jako pomaranczka... nie lubie tu siedziec glownie ze wzgledu na ograniczonosc intelektualna, bezkarnosc, zenujacy poziom, stronniczosc, hipokryzje itp itd administratorek (to oczywiscie moje zdanie tylko:P).. pozdrawiam wszystkie zyczliwe z forum... i moj byly fanclub:D:P buziaki ps. mamani gratuluje synka