Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3007

kupiłam laptopa problem

Polecane posty

kupiłam wczoraj laptopa Asus, 160 GB HD miał mieć, a po włączeniu okazało się że na dysku C mam 75 GB, z czego wolne jedynie 58GB . a na dysku D 65 GB, i zainstalowane oprogramowanie windows vista. coś jest nie tak,bo przecież miało być 160 GB, mam jechać i oddać go? pomóżcie bo nie znam sie na tym kompletnie

Gość kleszcz
gdy dodasz 75 G + 65 G to ile wychodzi ? 160 G bądź uprzejma podzielić przez 1,024

czyli jest wszystko w porządku , ufff :) dziękuję kleszczu :* ale jednak się przejechała, bo trochę mało mi się wydaje -mogłam wziąć 25GB. a czy jeszcze mogę prosić o info na temat zformatowania baterii?

Gość ewiekkii
Asusy to syfy, bardzo awaryjne nie poelcam!!!

Gość ewiekkii
pracuje w serwisie przy sklepie gdzie sie naprawia sprzet oraz przyjmujemy je do naprawy, naprawde bardzo duzo przyjec jest do napraw w stosunku do innych laptopów

Gość kleszcz
formatowanie baterii polega na tym aby naładować i rozładować aż do całkowitego minimum pojemności baterii - cykl należy wykonać ok. 5 razy nie szkodzi, że bateria po rozładowaniu i ponownym ładowaniu będzie lekko ciepła

to dziwne, bo przed zakupem pytałam znajomych i wybrałam się na zakupy z nastawieniem konretnie na asusa, każdy polecał

Gość ewiekkii
ładnych masz znjaomych!! chyba pracuja w piekarni albo w kiosku ruchu

Gość ewiekkii
od tego są fachowe fora poswiecone tym tem,atom a nie kolezanki laicy

Gość ewiekkii
Asus ma dobre podzespoły do kompów stacjonarnych hmm chociaż ostsatnio płyta mi siadła asusa :(, ale w laptopach jest cienki.A stad ich tyle na rynku bo kupe sieci sprzedazy podpisała umowy z Asusem i pchaja na siłe .

na coś powyżej 2000zł nie byłoby mnie stać...

Gość płaconca
nic nie bój ma podobno 2 lata gwarancji:P

Kupujac laptopa ok 2 lata temu chcialam kupic asusa ale facet powiedzial ze odradza bo to zlom ,wiec kupialm Fijutsi Simensa ,nie powiem drogo nie zaplacilam ok 4500zl ale juz po pol roku zaczal mi sie chrzanic , ile ja sie nienabeczalam przez tego zloma ,nerwow sobie natrulam ,koszmar wiec sie wreszcie wkurwilam i kupilam nowego apple ,jest zajebisty chodzi jak zyleta i jest tak piekny ,chodziutki i cacy cacy :D kocham go :D

Nie wiem co chcecie od Asusów, jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś narzekał na tą markę. Za to Fujitsu to dopiero złomy robi, j.w. :p

Gość płaconca
polecam toshiba,Acer

a jak sformatować baterię,żeby długo wytrzymywała??