Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyzxyz13253448

Wiem ze bylo mnostwo takich tematow ale musze zapytac...

Polecane posty

Gość xyzxyzxyz13253448

No wiec.. 2 dni po okresie pekla nam prezerwatywa. Na szczescie do wyttrysku jeszcze nie doszlo. Moj cykl trwa 29 dni a okres trwa 7. Zeby tego bylo malo to nie raz poniosly nas emocje i odbylismy stosunek ( jesli mozna to tak nazwac, bo trwalo to jakies 4-5 minut) bez prezerwatywy. Okres mam dostac 3. Juz bolaly mnie piersi tak jak zawsze jednak dzisiaj ten bol jest znacznie mniejszy. Do tego bola mnie jajniki... Czy jest jakas szansa na ciaze? Prosze o powazne odpowiedzi. Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrwaiam.

Gość amelkaaaaa
Nie panikuj bo własnie stres opoznia okres..pozatym masz jeszcze czas na dostanie.Pozatym zmiany klimatyczne, przeziebienia i leki powoduja opoznieie miesiaczkowania...:-)

Gość xyzxyzxyz13253448
Narazie nie panikuje jednak martwi mnie ten bol jajnikow i to ze piersi bolec przestaly...

Gość amelkaaaaa
Moja droga zobaczysz w przyszłosci ze jajaniki bola po stosunku a nawet jak dlugo nie wspołzyjesz, wiec to normalne dla naszej natury kobiecej. Co do piersi to nie zawsze bola pzrzed okresem cały czas.Nie martw sie..wez kojaca kapiel, wyluzuj bedzie dobrze:-)

Gość nie rozumiem czym się
martwisz, nie było wytrysku i 2 dni po okresie w ciążę nie zajdziesz