Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tyrjdncmmc

świetny stan włosów dacie rade!

Polecane posty

Gość tyrjdncmmc

tak długo sie wszyscy zastanawiacie czemu włosy są suche bez życia,źle sie układaja? wiecie przez coo? przez te wszystkie super odżywki i niby super extra szampony ktore maja w sobie sama aromaty i chemie !! posłuchajcie uważnie.. juz po 1 razie stan włosow bedzie o niebo lepszy.. umyjcie je szarym mydłem dwa razy,następnie wlejcie do umywalki ciepłej wody i wlejcie 3duze łyżki octu najlepiej cytrynowego bynajmniej ja takiego uzywam i popłuczcie pare minut w niej włosy :) nie spłukujcie włosow tylko owińcie w ręcznik ,następnie wysuszcie je bo inaczej bedą siankiem i to tez jest udowodnione po prostu kładziemy sie w mokrych włosach,a potem sie dziwimy,ze siano sie robi.. potem wyprostujcie,czy co tam chcecie z nimi zrobcie i włosy są lśniące i matowe.. ;) naprawde ja juz używam 4raz ,a moje włosy przestaly mi wypadac mimo,ze je prostuje,nie są suche ,wychodze na dwor śnieg napada one dalej są proste i nie puszą sie :) moja własna mama powiedziala " sprobuj! babcia kiedys tak robiła" powodzenia życze;) i jak chcecie to napiszcie jak efekt..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować