Gość tyrjdncmmc Napisano Listopad 25, 2008 tak długo sie wszyscy zastanawiacie czemu włosy są suche bez życia,źle sie układaja? wiecie przez coo? przez te wszystkie super odżywki i niby super extra szampony ktore maja w sobie sama aromaty i chemie !! posłuchajcie uważnie.. juz po 1 razie stan włosow bedzie o niebo lepszy.. umyjcie je szarym mydłem dwa razy,następnie wlejcie do umywalki ciepłej wody i wlejcie 3duze łyżki octu najlepiej cytrynowego bynajmniej ja takiego uzywam i popłuczcie pare minut w niej włosy :) nie spłukujcie włosow tylko owińcie w ręcznik ,następnie wysuszcie je bo inaczej bedą siankiem i to tez jest udowodnione po prostu kładziemy sie w mokrych włosach,a potem sie dziwimy,ze siano sie robi.. potem wyprostujcie,czy co tam chcecie z nimi zrobcie i włosy są lśniące i matowe.. ;) naprawde ja juz używam 4raz ,a moje włosy przestaly mi wypadac mimo,ze je prostuje,nie są suche ,wychodze na dwor śnieg napada one dalej są proste i nie puszą sie :) moja własna mama powiedziala " sprobuj! babcia kiedys tak robiła" powodzenia życze;) i jak chcecie to napiszcie jak efekt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach