Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastolatka1234

Wie może któras z was czy....

Polecane posty

Gość osiemnastolatka1234

hej, spóznia mi sie okres już 6 dzień . wątpie abym była w ciązy ponieważ uważalismy z moim chlopakiem .Wie może któras z was czy mozliwe jest opóznienie okresu od przyjmowania tabletek na odchudzanie (linea) brałam je tydzien

Gość anik...
jezeli sie odchudzasz to jak najbardziej okres moze sie spozniac, czy akurat od tych tabletek to niewiem, ale od odchudzanie czesto powoduje zaburzenia miesiaczkowania

Gość osiemnastolatka1234
no tak ale ja odchudzam sie dopiero tydzień ... zresztą kiedys odchudzałam sie ze 2 miesiące i okres mi sie nie spózniał....

Gość osiemnastolatka1234
już zaczynaja mi do głowy glupie mysli przychodzic że to może ciąża...hmm ale przez caly miesiac nie bylo zadnej wpady więc to chyba nie możliwe?

Gość spokojnieeeee
Pierwszy raz Ci sie spóźnia? Czy zdazało C isie to juz kiedys? Ja tak mam ze jak sie zaczne schizowac ze moze w ciązy jestem to zawsze dostaje z 2 tyg. póxniej stres robi swoje;/ Zrób tezt 10 zł kosztuje a przynajmniej bedziesz spokojna:)

Gość osiemnastolatka1234
tyle że ja jestem spokojna i przez ten cały tydzień nie miałam za dużo stresów (prawie wogóle) a ze to ciaza nawet mi przez mysl nie przeszla(dopiero teraz zreszta bezpodstawnie) Wczesniej nieraz spóznial mi sie ale najwięcej to tak z 2 dni . hmm moze udać sie do gina co o tym myslicie ?nie za wczesnie

Gość osiemnastolatka1234
aha i jeszcze zapomniałam napisac ze zamiast okresu na majtkach mam taki przezroczysty śluz ale nie ma go za dużo....

Gość osiemnastolatka1234
?

Gość anty_myszka
a co to znaczy, że uważaliście?

Gość lamiska
Spokojnie dostaniesz..kazda z nas przechodzi taki stres:-)

Gość jojojoojjj
do lekarza to za wcześnie... kup za 10zł test i po sprawie - ja spóźnia ci się tyle to już powinien być wiarygodny.. uważaliście i niejedni uważają a potem wpadka się okazuje..