Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skipsprawn

Czy beda ataki terrorystyczne w okresie swiatecznym???

Polecane posty

Gość skipsprawn

Boje sie latac samolotami przez tych idiotow islamistow, boje sie ze beda chcieli atakowac samoloty,bo przeciez mnostwo osob bedzie jechalo na swieta,a oni lubia masowki. Nie wiem jak to nazwac,ale taka panika mnie ogarnia jak mysle ze mam leciec samolotem i cos takiego moze sie stac. Wiecie cos na ten temat?

Gość skipsprawn
jestem sama z moimi obawami??

Gość dsafdasda
to siedz w domu i nie wychodz, skoro sie boisz a tego ze ci meteory na glowe spadnie jak idziesz rano po bulki to sie nie boisz??

Gość skipsprawn
meteor jest mniej prawdopodbny niz taki zamachowiec. Poza tym te maszyny sie teraz tak psuja.Mam takie sny ze bude sie cala spocona. Sama sie nakrecam:(

ja też się strasznie boję terrorystów i latania samolotów też ogólnie z różnych powodów, ale i tak latam no bo to najszybszy i również najbezpieczniejszy środek transportu. Latam po europie, dalej bałabym się jeszcze bardziej. co do zamachów w okresie świątecznym to nic nie słyszałam, ani nawet o tym nie myślałam, ale gdy sie tak zastanawiam to myślę że mogą być jakieś na olimpiadzie w londynie w 2012 roku albo na euro 2012 nie nawidzę tych pojebanych terrorystów - im właśnie chodzi o to żeby ludzie się dali zastraszyć kiedyś byłam na dworcu we francji - ogromy dworzec jeden z największych i aż roiło się od takich różnych uzbrojonych, później w tv mówili że było podejrzenie o ataki:(

Gość skipsprawn
ufffff ulzylo mi ze nie jestem jedyna:) Ja sie z tego powodu zastanawiam czy lecic do rodzicow na swieta czy tez nie. Kolezanki sie ze mnie smieja,bo w suie dorosla dziewczyna a takie rzeczy wygaduje,ale ja mam na prawde stracha. A co do Twojego nicka, to interesujesz sie Stonehenge,czy to po prostu nick?

wiesz co, najważniejsze to nie dać się zwariować. leć do rodziców i już, nie myśl o niczym złym, na pewno wszystko bedzie dobrze, poczytaj nawet na necie są takie strony które opisują jak dokładnie pracuje samolot i takie tam dla ludzi którzy własnie boją się latać. Jest to NA SERIO bardzo dobry środek transportu. Co do terrorystów to ja myślę że w okresie świątecznym będą wszystkie straże itd szczególnie ostrożni i szczególnie będą zwracać uwagę na różne dziwne zachowania. A daleko masz lecieć do rodziców? co do nicku to interesuję sie wszystkim co brytyjskie:) u mnie na szafce wisi podcztówka ze stonehenge i gdy myślałam nad nickiem to akurat na nią popatrzyłam i tak wyszło;)

Gość skipsprawn
No i juz sie zaczely ostrzezenia, jeden zamach w Indiach... Jednak nie mam obsesji.

Gość skipsprawn
wiedzialam,wiedzialam ze tak bedzie. Chyba nie pojade do Polski,a bo wiadomo co sie stanie.. A jeszcze jak samolot bedzie niepsprawny. ;(

Gość dsssdf
zaszyj sie w piwnicy, inni lataja a ty pękaj i bój sie wszystkiego a duzo cie ominie

Gość skipsprawn
No to jak ja mam sie przestac bac????!!No jak???!!!!

Gość skipsprawn
a gdzie najlepiej usiasc w samolocie??

Oj już nie przesadzajcie :O Myślisz, że akurat na twoj samolot terrorysci zaplanują atak? :D Miliony ludzi lata samolotami i nic im się nie dzieje :O Ja też lecę na święta (ale blisko bo do Szwecji) i nawet nie pomyślałam o czymś takim... A tak wogóle gdzie lecisz, do jakiego kraju ???

Gość skipsprawn
Ja bede leciala do Polski,tzn jeszcze nie wiem czy bede leciala. Bardzo bym chciala poleciec na swieta,zobaczyc rodzine,przyjaciol. Jednoczesnie mam tego stracha wstretnego.

Gość skipsprawn
to bardzo dlugo trwa.Poza tym nie jest to mozliwe w tym momencie. Dzis nabralam odwagi i sprawdzilam ceny biletow.Jeszcze nie sa koszmarnie drogie.W tamtym rou spanikowalam i nie polecialam,w tym roku obiecalam sobie nie robic wielkiego szumu wokol wyjazdu,ale te ataki z indiach mnie rozstroily zupelnie.

Gość a ja kupiłam oststnio to
Czy beda ataki terrorystyczne w okresie swiatecznym??? Zapytaj terrorystów skad my mamy wiedziec co i gdzie oni planuja kurde co za durnota

Gość zuzia lalka nie duża
ehhhh, ja tez czasem mam takie dziwne mysli, ale latam ze szkocji do polski wiec jakos sobie wkrecam ze ci zamachowcy niby nie maja powodu zeby atakowac akurat ludzi z tych terenow, ale jak widze ze do samolotu wsiadaja ci ciemnoskorzy to przechodza mnie dreszcze, chociaz moze akurat sa bogu ducha winni zamachom itp

ewentualnie możesz na serio pojechać autobusem ale nie radzę, jechałam ostatnio do uk na wakacjach i od tamtej pory mówię: NEVER AGAIN!!! choc wcześniej tez jechałam do uk i francji, ale ten ostatni raz mnie wyjątkowo wymęczył, autorko, nie bój sie, na pewno będzie dobrze, nie daj się zastraszyć leć do polski do rodziny i przyjaciól, oni teraz na prawdę pilnują kto wchodzi na pokład. A jeśli chodzi o to że maszyny są zawodne - owszem są, ale ostatnie wypadki sprawiły że bardziej je teraz ze wszystkich stron sprawdzają. Autobusy dopiero są zawodne a jeszcze bardziej ich kierowcy, czujemy się bezpieczniej bo mamy 'grunt pod nogami', a w rezultacie to WŁASNIE o wypadkach autobusowych częściej się słyszy. Usiądzie taki za kierownicą i skąd wiesz jak on kieruje, pewnie też jedzie zbyt szybko, albo hamuje z górki - jak w tej tragedii we francji w tamtym roku....a pilotem nie zostaje byle kto - leć i już:)

Gość a co nie widzieliscie
filmik terrorstow?? teraz belgia jest nastepna

Gość Ahmed rhe terrorist
my wyasdzić wszysta samolot lecąca do polska, kraj sługusów amerykański zło. My was zniszczyć wrogi proroka :classic_cool:

Gość skipsprawn
no wlansie,polakom tez sie odgrazali.

Gość skipsprawn
nie rozumiem co oni tam pisza na youtube.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie wiem, co ten link do YT wnosi, nic stamtąd nie rozumiem :o

Gość skipsprawn
no ja wlansie nie rozumiem za bardzo o co chodzi z tym linkiem.