Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

czy krwawienie z odstawienia moze sie spoznic?

Polecane posty

zawsze \'tabletkowego okresu\' dostawalam we wtorki, czyli dzis, a tu ani widu ani slychu okresu:( moze sie spoznic? kochalam sie z chlopakiem, wlasciwie to najpierw skonczyl w gumce, umyl sie ii wszedl we mnie na bo ja wiem 10 minut? bralam tabsy regularnie i w ogole...spoznialo sie kiedys ktorejs z was?

Gość najlepiej to
jasne,e tak..a to zimno bylo,a to stres,a to mniej ruchu,a to wiecej...po sexie zawsze szybko bylo...nie tragizuj.jak bierzesz tabsy to nic nie bedzie

Gość piszmy piszmy
nie panikuj mi sotatnio tez sie spoznil mialam zawsze w srode rana zawsze i dostalam dopiero w srode poznego popoludnia , juz zaczelam sie zchizowac ze jestem w ciazy bo ja z moim chlopakiem gumki nie uzywam, ale ja biore tabletki bardzo regularnie juz od roku wiec sie nie stresuje pozdrawiam

Gość piszmy piszmy
a boli Cie brzuch jak dlugo bierzesz tabletki, nie martws sie bo jak o tym myslisz to nerwami zatrzymujesz w ciagu tej przerwy nawet w ostani dzien mozesz dostac , wez sobie dla relaksu ciepla kopiel, a krwawienie z odstawienia napewno dostaniesz wnioskuje z ebierzesz yasminelle ? ja przyjmuje natomiast yasmin

Gość piszmy piszmy
ale jak normlanie dostaniesz krwawienie zodtawienia to jest to dla Ciebie sygnal ze w ciazy na pewno nie jestes wiec bedzie dobrze

wlasnie nie boli mnie nic! wiesz w tym jmiesiacu kłuł mnie jajnik i nie wiem czy to normalane przy tabsach, bo wczesniej tak nie bylo. zadnej nie zapomnialam, zadnej tabletki nie zwymiotowalami .tak, biore yasminelle

Gość piszmy piszmy
ukucie jajnika zazwyczaj sygnalizuje, ze okres andejszie ja mam tak zawsze czyje ukucie i to mija, nawet przed braniem tabletek tak mialam zawsze wtedy wiedzialam ze okres sie zbliza.

Gość piszmy piszmy
mnie tez w ogole nie boli brzuch dopiero zaczyna mnie bolec w tym dniu co mam dostac

ja powinnam dostawac w niedziele...dostalam w poniedzialek po poludniu...tez sie lekko zestresowalam, ale wszystko bylo ok... jakos do tej pory nie wiem co moglo miec na to wplyw (tabletki biore regularnie)...