Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

C.R.I.M.E .

Ile MIELISCIE lat jak urodziliiscie 1 dziecko?

Polecane posty

Gość dzej zi
będę mieć juz 24 lata Juz?:O Widze, ze nasz kraj to jednak niesamowity ciemnogrod...

Gość up to ty se w głowę

Gość kamilka24
w maju tego roku urodzilam a we wrzesniu skonczylam 24

Gość Ja mialam 18
Moj maz 24:)I dzisiaj mamy fajne poukladane zycie i zastanawiamy sie nad kolejnym dzidziusiem:)Pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania a opiniami starych panien sie nie przejmuj;))))

Gość Ja mialam 18
lady stonehenge - a co widzisz zlego w tym ze rodzi dziecko w wieku 18 lat?I nie mowie tu o bezmyslnych 18 latkach ktore zachodza w ciaze na imprezie- to owszem nie jest budujace... Ja mialam 18 lat - ukonczylam liceum , zdalam bdb mature dostalam sie na studia- na 3 roku poszlam na 2 fakultet...I niczego nie zuluje:)

Gość Ja mialam 18
chyba cos ci sie w glowie poprzewracalo- gowniarzu

rodzę w maju - będę mieć 27 lat i pół. Uważam, ze to dobra pora na dziecko. Zresztą jak dla mnie to każdego indywidualna sprawa ile ma lat, w chwili, kiedy rodzi pierwsze dziecko. Ja w wieku 24 lat nie dorosłam do tego, ale są tacy co mają 20 lat i czują się dojrzali do takich decyzji. To indywidualna sprawa, każdy jest inny, każdemu inaczej układa się w życiu, więc nie ma sensu, żeby kogoś krytykować... pozdrawiam :)

w sierpniu skończyłam 29 lat, a we wrześniu urodziłam córę. dojrzałam do roli matki, wcześniej miałam pstro pod kopułką i nie byłam gotowa do pełnienia roli mamy, do dźwigania takiej odpowiedzialności. Niektórzy są gotowi do tego w wieku 20 lat, a nie którzy nawet po 40 nie będą. To indywidualna sprawa. Każdy żyje po swojemu. Ja w wieku 20 lat nie byłam gotowa na dziecko, nie w głowie mi to było i doskonale zdawałam sobie z tego sprawę, ale wiem ze są osoby które mając 18 lat są dojrzalsze niż niejeden 30 latek/latka.

Gość miaaa...23
Ja miałam 22 lata :)

Gość pezyszła mamuska
a ja będę miała 21 :):) teraz mam 20.

24 lata skończyłam we wrześniu 2007, a 3 miesiące i 2 dni później urodziłam synka:)

Gość uleaa
ja miałam 32 -to był mój świadomy wybór

Gość mamaLilly
pierwsze dzieciatko w wieku 27 lat a drugie urodze w marcu 2009 czyli bede miala nieskonczone 29

Gość pezyszła mamuska
w odniesieniu do niektórych wypowiedzi chciałam dodać że mimo tego iż będę miała dopiero 21 lat to moja ciąża też jest świadoma i wyczekana. Udało mi się zajść w ciążę po roku starań i leczeniu.

Urodzilam we wrzesniu a w grudniu stuknie mi 30 stka .. ale staralam sie dlugo i 2 razy poronilam :( :( Juz stracilam nadzieje na dziecko i pogodzilam sie z losem ale udalo sie mam cudownego synka :)