Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpiszcie boję się

świszczący, szczekający oddech podczas snu i po karmieniu

Polecane posty

Moje dziecko po karmieniu i podczas snu wydaje świsty i piskliwe "szczeknięcia". Jestem przerażona bo to nasila się po zachłyśnięciach pokarmem (były już 3 poważne i jedno kiedy mały odkaszlnął sam zaciągnięty pokarm). Oprócz tego po karmieniu wydaje bulgoty i rzęrzenia z gardła.Czy któraś z was miała dziecko z podobną dolegliwością i jak wyglądało leczenie? Jaki lekarz może zdiagnozować wiotkość krtani, chciałabym małego SKONSULTOWAĆ SPECJALISTYCZNIE. Serdecznie dziękuję za pomoc.

Zaobserwuj takei rzeczy jak lekarz moze obserwowac: czy dziecko podzcas oddychania rusza skrzydelkami nosa czy wciaga mostek podczas wdechow czy przy placzu zapada mu sie krtan , lub jak placze to zasssysa sie i nie moze wydac dzwieku ,po czym robi wydech i znowu to samo. JEsli obserwujesz cos podobnego to idz do swojego pediatry po skeirowanie do laryngologa.

mój tak swiszczy i sapie. lekarka mowia ze ma wląsnie wiotką tchawice ale to chwilowe i z czasem sie zagoi. no i faktycznie jest coraz lepiej. Nie iwem jaki lekarz moze to zdiagnozowa u mnie zrobila to pediatra jak go badala za pierwszym razem. popatrzyla do gardla podotykala go po szyji i mi mowi "jakby świszczal to sie prosze nie przejmowac bo to sie wszystko samo ustabilizuje" ile twoj ma?

nie martw sie, moj maluszek tez \"chyrczy po jedzeniu, byłam z nim u specjalisty od płuc i powiedział ze to naturalne, bo niemowlaczki maja to wszystko jeszcze nie do konca wyksztalcone i do 6 miesiecy nie nalezy sie tym przejmowac

moj maluszek ma nicaly miesiąc a czy wasze dzieci bezposrednio po karmieniu tez wydają takie dzwieki? jestem juz klebkiem nerwow...kazde karmienie to dla mnie mega stres....boje sie ze znowu sie zakrztusi i znowu bede musiala go reanimować

troszke mnie uspokoilyscie dziekuje Wam kobietki,

ja nie wiem moj teraz wydaje baaardzo dziwne dziweki bo ma nos zatkany. zglaszalaś lekarzowi ze maly sie krztusi?