Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem ..

co na podłogę do pokoju dziennego i do sypialni ?

Polecane posty

Gość juz sama nie wiem ..

witam, potrzebuje porady. wreszccie mamy z mężem nasze wymarzone mieszkanie. zaczynamy wykanczanie, co wiąże się z wyborem podłóg. zdecydowalismy ze: -do kuchni damy płytki -łazienka także płytki -korytarz płytki lub parkiet -pokoj dzienny.. hm.. parkiet lub wykladzina dywanowa ale nie mam pojecia co jest lepsze, -sypialnia... to samo, parkiet czy wykladzina. prosze o wypowiedzenie sie osob ktore maja doswiadczenie i z parkietem i z wykladzina bo ja juz mam metlik w glowei i sama nie wiem na co sie zdecydowac, co jest lepsze, praktyczniejsze.

Gość joiulkjl
łazienka- płytki + drewno egzotyczne kuchnia i jadalnia + salono- hall ;) płytki ( pod płytkami ogrzewanie ) sypialnia - panele drewniane

Gość joiulkjl
wykładziny dywanowej nie polecam - miałam kiedyś, brudzi sie, gnieżdza sie w niej bakterie i roztocza, trudno sie czyści i z czasem może zacząć brzydko pachnieć...

Gość w drugim miesiącu
nie polecam wykładziny do salonu. Zawsze jakiś niesforny gość kapnie kawą i kłopot. Natomiast do sypialni jak najbardziej, ale nie biała. Położyłam białą i to był Duuuuuuuuuuuuuuuuuuży błąd :)

Gość Łodziankaa
No wykładzina to fatalny pomysł, zainteresuj się dębowymi podłogami tutaj http://decowood.pl masz fajne palety barw.