Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mućkifajnesą

Wirtualna krowia zagroda

Polecane posty

Gość mućkifajnesą

Hej, macie jakieś mućki w wirtualnej zagrodzie Łaciatego? Bo moja wirtualna krowa póki co nie przoduje w rankingach, a fajnie byłoby trochę podnieść jej poziom znajomości. To jak macie jakieś swoje krówki, to dajcie znać:D http://laciate.o2.pl/

Gość kasikosss
Yyyyyy....jeszcze nie mam ;/ Ale stronka wydaje sie interesująca. Promują w końcu samo zdrowie.

Gość Aga_Maga
No, wiadomo, pij mleko, zawsze wyjdzie na zdrowie:) Ja się też wkręcam powoli w opiekę nad krową:P

Gość Ajk
Ja też jeszcze nie mam! A to ciągle można założyć? O co kaman w ogóle? Można coś wygrać, czy coś?

Gość sprobowac warto
ja chce krowke!!! uwielbiam krowy..musze zobaczyc o co chodzi :)

Gość CHrumak
http://www.laciate.o2.pl/nagrody.php czyli nagrody są , a jakże:) Zarówno za wypoczętą i zadowoloną krowę, o którą trzeba dbac regularnie jak i za odpowiedź na pytanie "dlaczego dobre łaciate" - tu trzeba jeszcze zagłosowac na piosenkę, której krowy będą słuchac następnego dnia.

Gość kasikosss
Aaaaaaaaaa, no to inna sprawa. Jak są nagrody to zachodu warte. Zreszta uwielbiam produkty łaciatego ;) a z tego co czytam to opieka nad krowa to fajna zabawa.

Gość sup
Super zabawa, tylko mi krowę wczoraj wyzerowali i muszę od wczoraj znowu na randki ją prowadzic, a taki już łądny poziom uczuciowy miała:(

Gość jołek
Hehe, inicjatywa wydaje się pozytywnie pokręcona;) Uu, a ponieważ mam teraz duużo wolnego w ferie,to sobie założę i luknę, o czym wy tu w ogóle rozmawiacie.

Gość szypawka
Koniec krówek, moja krówka udała się na wirtualną emeryturę. A widzieliście ranking mlekodajnych artystów na stronce:D?

Gość krowiamelomanka
Ja się bawiłam w typowanie tych piosenek swojego czasu. Głosowałam,a le jakoś nie udało mi się trafic w gusta muciek. Żaden typ nie jest w czołówce rankingu:P

Gość szypawka
Bywa:P HEhem ja tam parę ustrzeliłam dobrze typów. Ale tak totalnie, to ja też nie mam gustu krowiego.

Gość sesjatobzdura
TEraz idzie sesja i by mi się taka krowa przydała, coby się odstresowac, a krów ni ma już:( . Ale te filmiki to spoko ze stronki!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin