Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

Co do klubu dla 28 latki?POmóżcie proszę

Polecane posty

Na dól zaloze jeansy granatowe w kant i botki szare na obcasie.Mam poldlugie ,ciemne wlosy.Co na gore??Szukam od 2 tygodni na allegro i ciągle jestem w kropce....Moze wkleicie jakis link z propozycją....:) Dziekuje z góry i pozdrawiam

Jeżeli dól to proste dzinsy, możesz zaszaleć z górą.Top na ramiączkach albo bluzeczkę typu nietoperz, może być coś błyszczącego, cekiny. Kolor czerwony, srebrny, fioletowy- pasuje do granatu i szarości.

Dzięki za życzliwa radę.Tez myslalam o cekinach,ale czy zima pasuje top na ramiączka w cekiny.Moze jakies konkrety.Bluzki nietoperz nie moge fajnej znalezc niestety.Kupilam latem super z Vili,ale zafarbowala sie w praniu

Gość jjej przygotowujesz sie
juz dwa tyg na wyjscie do klubu?:o co Ty raz do roku gdzies wychodzisz?

Oj tam,nie będę opowiadac swojej historii życia.Mające 2 dzieci rok po roku kobiety cos o tym wiedzą...Mam przezywke od 2 tygodni i co poradzę.Jak ktos ma jakąs propozycje i rade to poprosze jak nie to dzieki i tyle

Iza- jeżeli to jest klub, dyskoteka, to jak najbardziej tak. Chyba,że to pub z miesjscem do tańczenia- wtedy te ramiączka odpadają. Konkretów Ci nie podam. Ja zawsze coś fajnego znajduję w orsay. Masz tam 30 dni na ewentualny zwrot, więc spokojnie kup, poprzymierzaj w domu. Jeśli coś Ci nie podpasuje, to oddasz. Powodzenia.

Kapryśna dziekuję:)Raczej nie mam niestety szans wyrwac się z domu do czasu tej impry(mąz wraca po 19 do domu)ale poszukam cos z orsaya na allegro. Pozdrawiam

Gość żadna rewelacja
Zerknęłam w te linki... jak to dobrze, że nie podążam za modą :D Straszne te stroje, strasznie kiczowate.

Gość kumpela z sąsiedztwa
wiesz liczy się dobra zabawa i humor...