Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_feniks_

Rozpoczynamy starania

Polecane posty

Gość hoipsasaa do lasaaa
Do góry.

\"Nadzieja to Matka głupich\" Czasem bywa tak, że ktoś nie chce dziecka a ma, a inni starają sie latami i nic nie wychodzi. Los czasem płata rożne figle, lecz nie wolno sie załamywać, każdy z nas ma swoje życie zapisane w gwiazdach. Czasem dochodzimy po dłuższym czasie co jest nam w życiu dane a co nie. Na to już nie mamy wpływu, lecz mam nadzieje że w tej kwestii los sie do nas wszystkich uśmiechnie i kiedyś każda z nas będzie miała przyjemność zostać mamą. Powodzenia życzę wszystkim starającym i trzymam mocno kciuki:)

Gość Cześć to ja
Cześć jest tu ktoś?

puk puk dziewczęta mam pytanie -w które dni lekarz kazał wam sie starać o dziecko, wiem dni płodne lecz nigdy jajeczkowanie ie występuje w tym samym czasie wiec może macie jakąś metodę czy obliczenia od kiedy sie starać. mi lekarka proponowała rozpocząć starania od 11 dc ,a wam?? :):):)

Gość upoppppppp
do góry

Cześć:) Dziewczęta, piszę na tym topiku do Was abyście nie były same z problemami które Was przytłaczają. Tak jak Ja chcę się z wami podzielić moimi przeżyciami, troskami i wiadomościami, możemy nawzajem sobie pomóc i wesprzeć sie w trudnych chwilach. podejmując odpowiednie decyzje, borykamy sie czy są one słuszna, jesteśmy z tym same. Teraz możecie nie być same macie to forum aby podzielić się na nim swoimi troskami i przeżyciami. Zapraszam chętnych podzielenia sie swoim życiem... :):):)

Witam ponownie, wiedzę że mało jest osób chcących porozmawiać o problemach z zajściem w ciąże lub bardziej możliwie każdy znalazł już swoje forum i temat który go zainteresował. a może także mało osób wie i istnieniu tego topiku- chyba to jest najsensowniejsze wytłumaczenie braku wiadomości i osób piszących. Ale co tam i tak będę pisać i zapraszać. Jedna koleżanka ( jordan) miała napisać jak poszło u ginekologa. ?? czekam na wiadomość. pozdrawiam wszystkich.