Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamagotchii

Czy Tamagotchi jest nadal popularne wśród dzieci tak jak za naszych czasów?P

Polecane posty

Gość Tamagotchii

Bo widzę, że na Allegro jest w sprzedaży i to o kilka generacji nowsze:P a przy tym z mojego obecnego punktu widzenia - śmiesznie tanie: 5-10 zł :)

Gość a co to pissing
to ja chyba sobie kupię... taki substytut zwierzątka;) ale fajnie

Gość Tamagotchii
Już nie pamiętam ile to kosztowało załóżmy w tym 1997 roku (chyba wtedy to było, nie?:) ale kosztowało z tego co pamiętam o rząd wielkości więcej niż słodycze:)

Gość chyba około
50-60 jak tylko weszło z czasem cena spadła do 30-40 ale teraz za 5 chodzą :D hehe tylko kto teraz dziecku to kupuje teraz dzieci na komunię dostają quady, skutery komputery, wieże i inne sprzęty o których my mogliśmy sobie kiedys pomażyć tak jak o tamagotchi zresztą :D

Gość Tamagotchii
Może i ja sobie kupie?:) Skoro takie tanie - wysyłka droższa:P Tylko ja chcę takie jak za dawnych czasów, czyli pierwszej generacji a teraz są 5 i 6 generacji:P Jak ten czas leci:(

Gość Tamagotchii
Chyba nie wszystkie dzieci dostają teraz quady na komunię!!!? Przecież taki quad to musi chyba kosztować pare tysięcy conajmniej....nie znam się. A mówi się, że w Polsce taka bieda. W latach dziewięćdziesiątych był większy optymizm z tego co pamiętam