Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka chicago

zwiazek z mlodszym mezczyzna!

Polecane posty

wlasnie o to chodzi zwiazek z mlodszym mezczyna.... co zrobic aby zaczac byc adorowana ... aby poczuc sie jak ktos najwazniejszy w jego zyciu....co zrobic aby czuc sie czasami jak ksiezniczka,..... mam 25 lat on ma 23 prawie....jest naprawde kochany...nei znamy sie za dlugo ...ale jestem szczesliwa poniewaz byle zwiazki byly porazka....ale brakuje tego adorowania....rowniez brakuje przyszlosciowego myslenia o zyciu wspolnym... wiem ze moze za wczesnie na takie rzeczy jest ale mimo to kazdy chyba chce znac zdanie drugiej bliskiej osoby.... nie chce aby zycie szlo z dnia na dzien...nei myslac co bedzie za tydzien chcialabym aby to on powiedzial co planuje co by chcial...jak to wszystko pogodzic....sama nie wiem .... ja mysle o rodzinie (jeszcze nei teraz ale za jakies 2 lata) , o domie o wszystkim o czym mysli kobieta... ale on niezawsze....a moze to ja jestem jakas nienormalna???heheheh cholera mnei wie.... mam nadzieje ze ktos z was ma jakies pomysly :)

Ajak dlugo jetsescie razem? jesli nie dlugo to moze poczekaj.... bo moesz go wystraszyc.... wiem jacy sa faceci w tym wieku... no przynajmniej wiekszosc...

jak milo ze ktos odwiedzil moj temat hehe dzieki... no tak zadna roznica mi nawet nie chodzi o nia ... bo nawet jej nie odczuwam ... chodzi o to male rozpieszczanie hehe jestesmy razem hmmm ok 8 mies... hehhe wiem wiem taka stara a taka glupia heheh... kurcze a po drugie chcialabym cos zrobic fajengo co by odmienilo nam zimowe siedzenie w domu przed tv.... hehe nei narzekam bo lubie... ale raz na jakis czas trzeba sobie urozmaicic zycie :) ....

Gość fafadsad
pieprzysz

Gość HHHAAA
ja mam obecnie 31 lat. mój mąż ma 28. jak się poznaliśmy to on miał 19 a ja 22. jak widac, to lata to mała różnica, może jak się poznaliśmy to była 'większa' ale i tak nam się udało. i to nie znaczy, że jak facet młodszy, to na ślub i dziecko długo będziesz czekać. to zależy do faceta. my jestesmy małżeństwem od 3 lat.

Gość Julia 73333
2 to mało, ale np.10 lat to już kosmos

Gość Między nami jest sześć lat
Wszystko gra i świetnie się rozumiemy.

Gość 6 lat ale w która strone?
??

Gość Między nami jest sześć lat
On jest młodszy:-).

Gość 2 - 4 lata moze byc
'

Gość prawiczy prawiczek 28
Ale różnica 2 lata. Gdybyś ty miała 40 a on 25 to rozumiem