Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nail tekkkc

NAIL TEK - Xtra?? doradźcie!

Polecane posty

Gość nail tekkkc

hej! zakupiłam sobie podukt nail tek extra.. ale nie wiem czy to byl dobry pomysl:(... co prawde jeszcze nie peniadze bo zaplacilam ok 4ozł... wiem ze malo to nie jest ale uwierzcie mi ze probowalam wszyctkiego!:) odok 4 rech msc nie uzywalam zanych odzywek itd. i mam moze i dlugie paznokcie, nie sa zniszczone, maja ładna nie zniszczona plytke.. ALE okrtunie sie łamią!:(.. jesli zastosuje nail tek xtra a potem przezuce sie na cos jżejszego bedziea mialo to efekt? czy nie ryzykowac teo extra?

Gość hbjhbhgh
up up up/// :(

Gość maagdaaa
Sprobuj, mysle, ze zauwazysz poprawe. Wiele mi=oich klientek sobie te odzywke chwali i po niej JEDYNEJ widza efekty. Wybralas najsilniejsza, ale pozniej mozesz sie przerzucic na delikatniejsza, natomiast polecalabym stosowanie ich ciagle, nie zmieniaj. Ale to dopiero zdecydujesz po jakims miesiacu:) Powodzenia

Hej! Ja uzywalam nail teku extra. Obgryzalam paznokcie i niezle je zniszczylam. Nail tek uczynil je niemal pancernymi:) Ale radzilabym odstawic ja po miesiacu, zeby nie przesadzic. Mnie przy wiekszej dlugosci zaczely sie lamac. Bo paznokiec powinien byc troszke elastyczny. Inna sprawa, ze kladlam 2 warstwy - tez za duzo. Ale polecam, polecam:)