Anka323 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Poza tym Nowa jaka to Ci robi roznice czy go zrobisz dzis czy jutro,co??? Lepiej wiedziec od razu niz caly czas sie nakrecac.Jak wyjdzie jedna to juz bedziesz wiedziec i przestaniesz myslec o tym i zyc nadzieja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 no ja wiem, wiem.ale juz jadlam, pilam i wynik moze byc mylny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Nowa ja robiłam popołudniu i wyszedł jak to ciaza to test wyjdzie niezależnnie od pory dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Dokladnie.Nikamo ma racje.Ja robilam testa ok 15,bo musialam najpierw do apteki isc i tez wyszedl.Jak wieczorem zrobilam drugi to wyszedl wyrazniejszy niz ten wczesniej. Nowa no nie daj sie prosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Alez Ty jestes uparta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Ide sie teraz wykapac i jak wroce mam nadzieje zobaczyc wynik testu... Wiem,ze to wkurzajace jak ktos naciska,ale coz..zycie jest brutalne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 No nic ja sie bede zbierala powoli jeszcze pranie poukladam i do roboty.Odezwe sie wieczor po 18.papa Nowa---trzymam mocno kciuki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 temperatura moze jeszcze spasc, poczekam troche.przykro mi, ze nie zrobie tego testu dzisiaj, ale mam ndzieje, ze mi wybaczycie?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 lola nie bede dziekowac, zeby nie zapeszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 FOCZKI___ właśnie zakończyłam znajomość hahaha z moim sympatycznym kolegom...bo... wczoraj się o niego pokłóciłam z eMem...a tego nie chcę... napisałam mu, że mnie się nie kupuje jak Arabkę za wielbłąda hahah i chyba się obraził.... no trudno są rzeczy ważne i ważniejsze :) a tak szczerze to mi go szkoda...ja haremu męskiego zakładać nie będę, z eMa nie zrezygnuję za żadne skarby a i on zajmie się czymś pożyteczniejszym niż siedzenie non stop na kompie..a nawet to niech sobie facet siedzi z kimś dla pożytku hahah, bo ze mnie "pożytku facetowego" hahaha mieć nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 hmmm...puki było śmiesznie i zabawnie to oki...nie powiem, że mi się nie podobało ale dzisiaj mnie zdenerwowały jego wyznania, bo on chyba faktycznie nie żartował... a szkoda...no nic ,,,jednak koleżanki anglojęzyczne są bardziej bezpieczne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Widzicie jakie mam dobre serduszko :) o proszę :) kupił bilet ... to jeszcze będzie miał czas poznać jakąś wolna Polkę hahahah...ja to jestem jak anioł hahahhaha :) Nowa___ dobra odpuszczam... ale tylko dlatego, ze bardzo Cie lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Nooooo i bardzo dobrze niech szuka Arabki bo co to za życie w haremie? Nawet żeby ze złota był... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 dziekuje pati:)ale jutro jak sie nic nie zmieni to robie test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NIKAMO___ hahah śmiać mi się chce aż mi przestało być niedobrze.... Nowa___ a niby co się ma zmienić, przecież jutro nie urodzisz... musisz się babolu przyzwyczaić do tego...a powiedz... stosowałaś się do tego, co Ci wysłałam...ale szczerze...bo moje leży - zostawiłam na gorsze czasy hih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 pati przez tydzien sie stosowalam do tego, ale teraz lezy jeszcze troche.schowalam na gorsze czasy.no wiem, ze nie urodze, ale tempka moze sie zmienic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 no i od kilku dni w glowie mi sie kreci, moze cos e mna nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NOWA___ nie denerwuj mnie, nie jesteś w ciąży i wiesz doskonale c oznacza kręcenie się w głowie...po co my mamy Ci mówić... tak jesteś w ciąży jak sama to możesz sprawdzić.... no ja do Ciebie babo nie mam siły.... Foliczku____ powiedz jej coś... bo zaraz jej przywalę jak Boga kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pati ja przytrzymam a Ty lej..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pati przywal Jej (nie wiemy czy jest w ciazy ) wiec jeszcze mozesz!!!! Coz to za uparta Baba!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 ale teraz sprawdzalam szyjke i sie troche otworzyla, a to nie dobry znak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Boże Nowa zrób test i bedziesz wiedziec ,dziwie sie ze tak mozesz trzymac sie w niepewnosci i tylko snuc domysły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 A mnie jest strasznie zimno i piję pyszną herbatkę z cytrynką :) ktoś ze mną? REA___ gdzie Ty jesteś ? mnie w tym miesiącu testy niestety nie czekają, bo bzzz... było na chybi trafił... a poza tym, zbyt rzadko ...wczoraj do pracy wzięliśmy się hahah ale stanowczo za późno, bo to był chyba 22dc albo nawet 23 - nie wiem , bo mam to na razie gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 ANIA___ Ty trzymaj a ja leję... na razie mogę, bo faktycznie ...jeszcze nie wiemy.... NIKAMO___ dawaj jaka miotłę, bo nie wytrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pati mam drąga wal nim. A herbatkę to ja poprosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NOWA___ co niedobrze... babo mówiłaś nam , że wyluzowałaś?????? a Ty jeszcze bardziej się nakręcasz niż dotychczas.... szyjka się otwiera... no i co???? może Ty tak masz.... inaczej niż inne a jak nie to w następnym cyklu się zamknie na 9 m-cy.... Niunia, proszę wyluzuj trochę... no nie dziwiłabym się jakiejś Lalce , co jeszcze nie była w ciąży....ale Ty kochana... taka duża dziewczynka ;) nie grzeb już tam i zrób ten test... ja teraz już jestem mądrzejsza - dzięki Chmurce - i nie będę czekać...w następnym cyklu... będę robić testy hahahh do skutku...aż zobaczę dwie krechy. Karolcia a co Ci zależy dzisiaj zrobić - jak wyjdzie jedna to jutro kupisz nowy test, jakiś problem widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NIKAMO___ proszę bardzo z cytrynką, żebyś na sobotę zdrowiutka mi była :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NOWA____ poczta na NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 pati poczta ale mnie tylek boli od tej miotly.ladnie mnie zlalyscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Nowa nalezy Ci się !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach