Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiulinDus

prezent od byłego

Polecane posty

Gość KasiulinDus

wczoraj dostałam prezen od mojego bylego - wibrator :D:D:D:D:D /juz nie chiclam mu mowic ze jest wiekszy od jego sprzetu :P/ jakie wy dostałyscie/dostaliscie ciekawe prezenty od waszych byłych lub obecnych?

hehehe fajny prezent moj wibrator jest niekompletny - nie ma jaj podobnie jak jego ofiarodawca :D:D ale darowanemu koniowi nie zaglada sie w... jaj ;)

Gość talony do auchan

Gość sbjb
Po co wam wibratory,czy nie wystarcza wam prawdziwe meskie przyrzady?

Gość Emma o2
09:55 [zgłoś do usunięcia] sbjb Po co wam wibratory,czy nie wystarcza wam prawdziwe meskie przyrzady? One mają az nadto... nudziarza na końcu :P

> sbjb > po co robisz głupie wpisy jak nie czytasz całosci ? :D:D jakbys czytal/la to bylo by jasne po co hehehe

Gość sbjb
KasiulinDus a co,zabolało Cie,ze uzywasz wibratora a nie prawdziwego kutasa :-) wspołczuje wam kobiety.

Gość sbjb
Jestem ona i nie musze uzywac wibratorow.A jak bym faceta nie miała na stałe to na pewno znalazłabym sobie do seksu a nie jakies sztuczne członki.Wibratory zawsze mnie smieszyły:-)

Gość do KAsiuli
nie wiem w jakich jestes z bylym stosuknach;D zastanawiam sie czy nie chcial cie urazic. jesli dojdziesz do wniosku ze chcial to zawsze mozesz mu powiedziec przy okazji ze elektroniczny przyjaciel jest lepszy i wiekszy niz jego sprzet. pozdrawiam🌼

Gość do sbjb
wiesz co ja wole miech chwilowo wibrator niz "faceta di seksu" przynajmniej niczym sie nie zaraze. a tacy tylko do seksu maja jeszcze inne do tego samego celu. poza tym szkoda mi inwestowac czas w zwiazek bez przyszlosci. kto co lubi

Gość sbjb
Trzeba wiedziec z kim sie spotyka i wtedy zdrowie gwarantowane

Gość do sbjb
tak se tlumacz:) naiwna jestes zawsze mnie smieszyly takie latwe naiwne laski :P

> do Kasiuli > rzadko uzywane organy zanikają ,co jak co ale ten prezent byl z troski i jeszcze jakiejs tam sympatii heehehe

Gość do KAsiuli
z jakiegokolwiek powodu by nie byl to jak go zwyczajnie przyjelas jak kazda inna rzecz to pewnie nic nie odczytal:) uzywaj poki potrzebujesz a myslac przyszlosciowo to i do zabawy we 2 mozna wlaczyc kiedys :D a dziala chociaz? wyprobowalas?:)

sbjb masz sredniowieczne podejscie do sexu i zabaw , jeszcze mi powiedz ze masturbacje traktujesz jako grzech, to juz wogole bede miala sie z czego smiac przez reszte dnia

a jak myslisz skąd u mnie dzis taki usmiech od ucha do ucha :D:D:D po kilku tygodniach posuchy hehehehehe dziala, dziala ;)

Gość do Kasiuli
to git! :D milej zabawy Ci zycze wracam do pracy ech pech:(

Gość ja toze
chialabym dostac wibratorek bo odczuwam głód głód :P chyba pod choinke sama sobie taki sprawie bo na bylych nie ma co liczyc :/

Gość zamknij_drzwi
ja od mlodego dostaje niemal codziennie prezent w postaci pieszczot :P a materialne rzeczy mnie nie interesują ale wibrator ...czemu nie mogloby byc milo

Gość _10 000
zl na drobne wydatki :P