Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość face to face

mam iść na rozdanie dyplomów do męża ??

Polecane posty

Gość face to face

moj maz ma niedlugo rozdanie dyplomo, w tym czasie mam bardzo wazne zajecia na swojej uczelni i ciezko bedzie mi je pozniej nadrobic. Jak myslicie, czy to jest aż tak ważne wydarzenie, że powinnam tam być ??

Gość face to face
on bardzo bym chciał żebym tam była . . .

no tak, to jest uzasadnione ale niech Ci pomoże dokonać wyboru. porozmawiaj z nim a nie z nami. ja Ci powiem idź i ty pójdziesz? ja Ci powiem nie idź i Ty nie pójdziesz? to idiotyczne uzależniać decyzję od postronnych ludzi. Sorry za szczerość ale takie jest moje zdanie.

"on bardzo bym chciał żebym tam była" :D:D:D:D:D:D masz racje - narodziny dziecka, pogrzeby najbliższych i rozdania dyplomów trzeba spedzac wspolnie :D:D:D

Gość face to face
oki, dzieki

Gość face to face
komiczne - dla mnie to jest dylemat, bo ja tez chcialabym byc na tym rozdaniu, bo wiem ze mezowi zalezy - ale w tym czasie mam wazne zajecia, kolokwium i w ogole ciezko bedzie mi to nadrobic, konsultacje sa w tygodniu a ja pracuje i nie mam juz urlopu, żeby się wyrwać. I mimo wszystko dla mnie to trudna decyzja, bo obie rzeczy są ważne i kurde wypadają w tym samym czasie, a ja sie nie rozdwoje . .

dziewczyno gdyby facet był rozsądny to po usłyszeniu "ale w tym czasie mam wazne zajęcia, kolokwium " stwierdził by "ok, kolokwium ważniejsze, szczególnie że potem będzie problem z nadrobieniem tego... ale potem pójdziemy xxx albo coś podobnego". W końcu cały świat nie kręci się wokół niego

Gość face to face
no ale niestety tak nie powiedział. Powiedział tylko "ja bym chciał żebyś była, ale jeśli uważasz że te ćwiczenia są ważniejsze to idź" i bądź tu człowieku mądry

Gość face to face
no niestety tak nie powiedzial, stwierdzil tak"ja bym chciał żebyś była, ale jeśli uważasz że zajęcia są ważniejsze to idź" i bądź tu człowieku mądry :(

Gość face to face
dzięki Wam bardzo za rady, dziś pogadam z nim na spokojnie, tylko wspominał mi że po rozdaniu idą z chłopakami wieczorem to uczcić . . . mam do nich dołączyć po zajęciach. więc będę musiała przełożyć wynagrodzenie

Gość yhrthth
face to face rozdanie dyplomów to bardzo ważna uroczystość- przynajmniej dla nie taka była. Bardzo żałowałam,że mojego skarba w tym dniu ze mną nie było :(