Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemmmm

niby

Polecane posty

Gość jestemmmm

słychajcie, wczoraj popoludniu niby dostalam okres, ale to niby, bo na podpasce jest bardzo skąpo, wrecz plamki, ale za to ja jestem w toalecie to tak ma czerwono... i nie wiem czy to powód zeby sie shizowac ciązą czy jak. zawsze takie normalne okresy mialam, brzuch bolal, teraz tylko czasem....

Napisz coś więcej, bo mało z tego wynika, tzn. czy bierzesz anty, jak tam było z seksem, kiedy, zabezpieczenie itp.

Gość jestemmmm
biore anty od 5 miesiecy, w tym miechu bralam bardzo nieregularnie, 1sza tabletka blistra wzielam dzien pozniej niz powinnam, czyli razem z druga tabletka, pozniej tez mi sie zapomnialo o nich i bralam z z nawet 24ro godzinnym opoznieniem..... innych zabezpieczen nie bylo, a seks praktycznie codziennie

Kurczę to niedobrze.Niestety istnieje ryzyko ciąży, mogła się odblokować owulacja.Zrób test.Polecam bobotest.Jest bardzo czuły.Tylko zrób z rana.

Gość jestemmmm
no chyba bede musiala, bo to jakies dziwne... jak czuly to dobrze, ten kupie, byle sie nie pomylil

Jest naprawdę ok.Ja robiłam.Mam nadzieję,że Ci sie udało i nie jesteś w ciąży.Na przyszłość pamiętaj,że regularność w przyjmowaniu anty to najważniejsza rzecz, tym bardziej,że jest to wasze jedyne zabezpieczenie.3mam kciuki.

Gość jestemmmm
no jest ważna, ale jak mi sie zapomni to moj facet nawet mi nie przypomni, chociaz pamiata :P bo on twierdzi ze nie mialby nic przeciwko dzicku. ehh zobaczymy jak test kupie i zrobie, dzieki

To nastawiaj sobie przypomnienie w telefonie, albo bierz rano,kładż koło łóżka, jak się rano obudzisz to na pewno zobaczysz.Mój organizm to jest taki,że ok. godziny brania sam sie dopomina, więc nie zapominam, a biorę od 3 miesięcy.

Gość jestemmmm
testu nie robilam, bo juz nie wydaje mi sie ze jestem, bo na wieczor mnie troche wiecej "zalalo"

Gość jojojojjj
bo cię "zalało" z odstwienia a to niema nic wspólnego z normlanym okresem dającym stwierdzić że się niejest w ciąży... a myśle że przy tak lekkomyślnym braniu lepiej zrób ten test niż masz się dowiedzieć w 4tym miesiącu jak ci zacznie rosnąć brzuch....

Gość jestemmmm
o kurde, a ja wogole myslalam ze jak bym wpadla biorąc te tabletki, to krwawienia nie występuje...

Gość jestemmmm
to skoro jest tak jak mowicie, to moze jednak zrobie ten test, zebym nie zaczela kolejnego opakowania tabletek bedac w ciazy...

Zrób test jutro rano i będziesz wiedzieć.10 zł kosztuje, a wiedza bezcenna. 3 mam kciuki:)

Gość jestemmmm
gorzej jak sie pomyli heh. oki jak zrobie to napisze co i jak, dzieki dziewczynki

Gość jestemmmm
hej, tak szczerze po pracy wzielam sie za prce zal;iczeniową do szkoly i nie robilam, dzisiaj kupuje, tylko znac moge dac we wtorej(jak w pracy bede) bo w poniedzialek jade do szkoly na zaliczenie a w domu nie mam jak napisac...

Gość jestemmmm
hej, w szkole zaliczylam, test zrobilam - negatywny, to raczej w ciazy nie jestem

Gość poprostu ja....
Gratuluje...:)

Gość jestemmmm
:)

:)to super.gratuluję zaliczenia w szkole i niezaliczenia w życiu:):):)

Gość jestemmmm
dzięki :) co do szkoły to mam nadzieje ze dalej tez tak bedzie :P