Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siabadabada_22

Jak kochać sie z facetem gdy rodzice za scianą?

Polecane posty

Gość Siabadabada_22

No własnie, wczesniej mieszkałam z siostrą, teraz musze przenieść sie do rodziców, miec obok ich pokoju, swój pokój. Zawsze jak kochalismy się z moim chłopakiem to nie było problemów, bo rodzice byli na dole my na piętrze. Teraz jakoś od razu mam blokadę psychiczną, że oni moga cos usłyszeć albo coś (no i nie bede mogła się odprezyc i skupic na seksie a jedynie na tym, zeby jak najszybciej skonczył). Jak Wy kochacie sie ze swoimi facetami jak rodzice za ścianą? Dodam, że rodzice czasami wyjeżdzają do znajomych jak jest u mnie mój chłopak ale rzadko. Doradzcie coś:)

Gość zamknij_drzwi
jesli rodziców masz dyskretnych i wyrozumialych to nie powinni wparowac do pokoju a chyba sie domyslają ze tylko za rączke to sie juz nie prowadzacie. ja zamykam drzwi i juz nie spieszymy sie ale troszke ciszej musimy to robic - fakt . perspektywa ze za scianą ojciec słychy moje " oooo tak tak " mało komfortowa - sporboj o tym nie myslec ja juz sie wylanczam powoli skupiam sie na moim kochanym

Gość zamknij_drzwi
jak robicie to kiedy starzy są w domu to niestety troszke trzeba sie chamowac ale pomysl jak fajnie sie pozniej bzyknąc kiedy wychodza z domu ...mmmmmmmmmmmmmmmmm super sprawa