Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystaliczna

czy jest taka możliwość ?

Polecane posty

Gość krystaliczna

uprawialiśmy sex z moim meżem w ostatnie dni płodne poczym za 8 dni dostałam miesiączki teraz mi jest codziennie nie dobrze starsznie się mecze nawet teraznie mam siły się pomalować jestem starsznie senna czy jest taka możliwość ze zaszłam w ciąże i dostalam ostatni okres ? podobno do 3 miesiąca można dostać miesiaczke miała któras z was taki przypadek .. chciałabym żeby to było mozliwe pownieważ staramy się z mezem juz dobre 8 miesiecy i nic :(

Gość nie ma okresu w ciąży
głupie pipy zapamietajcie to raz na zawsze w ciaży są plamienia, które w wiekszosci przypadków zagrazają rozwijającemu sie zarodkowi

a długo już po okresie jesteś? może zrób już test. a może to po prostu osłabienie organizmu...

Gość krystaliczna
co ty gadasz moja znajoma miala przez 9 miesiecy okres i nawet nie wiedziala że jest w ciąży dopiero jak jej zaczoł brzuszek rosnąć i jakos było wszystko w porządku. a moje pytanie jest jednoznaczne czy jest mozliwosć czy nie !!

No tak, dokładnie, w ciąży nie ma normalnego okresu tylko plamienia lub krwawienia, ale jeśli są obfitsze to kobiety mogą je z okresem pomylić.

Gość krystaliczna
3 dni po @ jestem

Gość plamienia
miałam w pierwszej ciąży co miesiąc regularnie jak w zegarku:)) i gdyby nie to , ze miałam miec robiona nadżerkę to nie wiedziałabym , ze zaciazyłam:))

Gość nie ma okresu w ciąży
tak kurwa znajoma znajomej znajomej znajomej :o na biologii się spało nie? :o żal.pl

Gość krystaliczna
noi co jednak są takie możliwości ..nie że sie spało na biologi tylko wy mądre zaczełyscie czytać tutaj na forum że nie może być miesiaczki chyba mowie że jest taka mozliwośc a kolezanka tutaj widać to samo miała .. :) pozdrowienia dla tych '' mądrych''

nie ma okresu w ciąży- masz rację, ale dziewczyny piszą "okres" a nie plamienia, chociaż wiadomo, że to o te plamienia chodzi. Tak jak piszą "upławy" określając każdy rodzaj śluzu- a też wiadomo, że upławy to te , które się pojawiają w stanie zapalnym. Po prostu trzeba czytać pomiędzy wierszami:P

Gość plamienia
powtarzam , ze miałam plamienia a nie okres- a że młoda dupa wtedy byłam to sie nie przejmowałam... poszłam do gina a tu niespodzianka 11 tydzień:)

Gość krystaliczna
młoda d**pa co znaczy :D

Gość babki
nie jestes w ciazy!

Gość plamienia
nie nakręcaj sie kobieto:) zrób test i będziesz wiedziała:)

Gość krystaliczna
i tyle .. jedna normlalna kobieta która odpowiedziała :)

Gość krystaliczna
łatwo mówić nie nakrecaj się 8 miesiecy sie staramy

Gość plamienia
no tak ... przeprasza cię bardzo:) ale jak mialas okres.... może to o sie teraz z Toba dzieje , to własnie dlatego , ze tak bardzo chcesz? Kobiety sa w stanie sobie wmówić wszystko - a niepewność Cie kieyds wykończy .. idź zrób test a ja poczekam i potrzymam kciuki:)

Gość krystaliczna
słyszalam własnie że jeśli chcesz bardzo i cały czas o tym myslisz to nici z tego ..wiec chyba naprawde musze troche wyluzować tym bardziej ze w weekend zaczynają mi sie dni płodne :))

Gość plamienia
kochana - to rleax w wannie - dobra kolacja sexi bielizna i pełen luz - i nie skupiaj sie tylko na plemnikach swojego pana:):):)

Gość krystaliczna
oj dokładnie tak było..ale nie poważnie musze sie wyluzować . :) a wiec probuje juz nie myslec a w weekendzik coś fajnego przygotować Dzieki :&